Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Uavgjort i årets første kamp.

Publisert  07.01.2006
KIL/NTG sitt juniorlag har mange nye spillere før årets sesong, og lørdag fikk flere av dem prøve seg for første gang.  

Ruben Haakonsen spilte på uvant høyrebackplass, men var god både offensivt og defensivt. Kanskje var han KIL/NTG sin beste?
Lillestrøm var sesongens første motstander, og det var definitivt et annet Lillestrømlag enn det vi møtte i interkretsserien i fjor. Spillerne på laget besto av de gutta som skal komplettere 2. divisjonslaget deres, og ellers spille i 3. divisjon.

Det er ikke til å komme fra at motstanderne kom best i gang. Vårt nykomponerte forsvar med Haakonsen, Lundhaug, Tungen og Elfving ble satt under press, og de sleit spesielt med å ligge på riktig høyde. Imidlertid klarte de å justere, og utover i kampen ble det mye bedre.

Etter 10 minutters tid, var vi på vei inn i kampen.  På en innøvd cornervariant, fant Ruben Haakonsen nesten en medspiller med sin harde og presise utoverskrudde serv fra høyre.

Det var på høyresiden de fleste farlighetene kom i første omgang. Haakonsen, Kim Daniel Larsen og debutanten Rolv Gjeilo kombinerte stadig, og det ble farlig nesten hver gang de kom seg framover.

Det var på et slik raid vi tok ledelsen. Ruben Haakonsen tok seg fremover fra backplassen sin, og la inn fra dødlinja. Foran mål sto Rolv Gjeilo helt umarkert og headet inn 1-0. Lysluggen fra Lom er ikke helt vant med å score med hodet, men var ikke mindre fornøyd av den grunn.

Kristian Jahr imponerte på topp.
En annen debutant var Kristian Jahr. 16-åringen spilte spiss, og viste at han kan bli en seriøs konkurrent til Sverre Digerud og Stian Aaserud om spissplassen. Med sitt gode hodespill og sin smarthet i dueller, vant han veldig mye mot Lillestrøms fysisk sterke midtstoppere. I tillegg var han "ryddemann" på defensive dødballer, og også denne jobben mestret han godt.

Utover omgangen var det i grunnen ganske jevnt, muligens med et lite overtak til det for anledningen blåkledde KIL/NTG-laget. Det farlige skjedde fortsatt på høyresida; venstresida med Bækken og Eggum sleit mer framover på banen.

Stillingen holdt seg imidlertid til pause, og på KIL-benken var trener Morten Kristiansen brukbart fornøyd med det han så. Det er kil.no også - spesielt var vi fornøyde med at forsvaret klarte å jobbe seg inn igjen etter en svak start.

Jonas Rosenberg kom inn etter pause.
Andre omgang ble ikke så bra. Lillestrøm sto høyere på banen, og etter hvert la KIL/NTG om til en 4-5-1-formasjon. Hjemmelaget la igjen et enorm bakrom, men det ble ikke godt utnyttet. Man fortsatte å spille opp langs bakken, selv om begge innbytterne Jonas Rosenberg og Jon-Kristian Krybelsrud hadde overmåte god plass å løpe på.

Utlikningen kom etter 58 minutter, på ekte Lillestrømvis, på corner. Nyström i KIL-buret klarte ikke å avverge headinga fra kort hold.

Rett etter hadde de en ny god heading, men her var svensken godt nede og reddet.

Om høyresida hadde vært best før pause, spilte venstresida bedre etter. Tor-Christian Bækken var god, både som ballvinner og ballfordeler på indreløperplassen.

KIL/NTG kom til et par gode sjanser på kontringer. Den beste hadde nok Kim Daniel Larsen på et innlegg. Dessverre klarte han ikke å sette ballen i mål.

Etter dette skapte egentlig ikke noen av lagene store sjanser. Lillestrøm hadde nok ballen mest, men det ble bare nesten for dem. Dermed endte kampen 1-1, noe som vel både er et rettferdig og brukbart resultat, selv om trener Kristiansen så en god del som nok kan forbedres gjennom vinterens trening.

Lillestrøm - KIL/NTG
Lillestrøm kunstgress, 20 tilskuere

0-1 Rolv Gjeilo (22)
1-1 (58)

Gule kort for KIL/NTG: Ruben Haakonsen og Chris Lundhaug

KIL/NTG (4-3-3)

Kristofer Nyström
Ruben Haakonsen
Chris Lundhaug
Rune Tungen
Kjetil Elfving
Kim Daniel Larsen
(Jonas Rosenberg i 35 min.)
Petter Linstad
Tor-Christian Bækken
Rolv Gjeilo
(Jon-Kristian Krybelsrud i 17 min.)
Kristian Jahr
Aleksander Eggum

Rolv Geilo, ny fra Galterud, headet inn KIL/NTG sitt eneste mål.


Aleksander Eggum, Rune Tungen og Tor-Christian Bækken er av spillerne som er igjen fra høstsesongen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor