Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tett program

Publisert  09.05.2006
KIL går inn i en periode med mange kamper på kort tid. Først ut er Sander i NM.  

Paul Olausson er igjen kampklar og kan smile, men hvem er det som er i bakgrunnen på bildet?

KIL Toppfotball skal i løpet av de neste nitten dagene spille hele ni kamper. Da er kamper i 3. divisjon medregnet. I tillegg er det en rekke juniorkamper. Dette betyr at det blir en liten prøvelse for mannskapet fremover. Heldigvis er A-lagsstallen relativt skadefri.

Vegard Skogheim er forberedt på det som kommer.

- Nå må vi avlaste hverandre litt fremover. Det er jo nettopp derfor vi har en stor tropp. Hvis ikke vi bytter litt på laget fremover nå kommer det svingninger i kvaliteten. Blant annet derfor er det noen forandringer til kampen mot Sander onsdag, forteller Skogen til kil.no.

Selv om det blir endringer fra laget som tok luven fra Hønefoss i helga er Skogheim klinkende klar på at det ikke er snakk om å undervurdere Sander:

Håkon Wibe-Lund og Bjørn Inge Rødfoss skal spille mot Sander.
- Nei, dette er ikke undervurdering. Vi må bruke den stallen vi har, og de som løper ut på Sandermoen i morra kunne like godt vært laget vårt i en Adeccoligakamp. Vi har også skader i bakhodet, og vet at det kommer en gang. Derfor er det viktig at alle i stallen får kamptrening. Og alle skal vite at matchen mot Sander virkelig betyr noe for de som spiller. Vi forbereder oss som om det skulle vært en Adeccoligakamp, bedyrer Skogheim.

Mandagens kamp mot Nordstand i 3. divisjon hadde ikke akkurat preg av å være på høyeste nivå, og det kan være et spørsmål om gutta klarer å motivere seg til kamper mot antatt svakere motstand. Vegard Skogheim var på ingen måte fornøyd med det som skjedde mandag, og forventer bedring mot Sander:

- Når jeg er trener er det helt uakseptabelt at vi opptrer slik som vi gjorde mot Nordstrand. Man skal ikke senke seg mye før nivåforskjellen nesten er utlignet. Vi skal ha god nok stall til å matche lag i 3. divisjon, og har vi ikke det så har vi bomma.

- Vi undervurderer ikke Sander, men er gira på å slå dem. Skal vi videre i cupen må vi vinne første runde. Vi får ingen ny sjanse så gutta må gripe sjansen mot Sander. Klarer vi å slå dem samtidig som noen av de som skal spille mot Follo får hvilt litt så er det bra.

KILs trener forventer at Sander kommer til å ligge ganske lavt mot det de trolig anser som en god motstander.

- Ja, de vil nok ligge lavt og satse på å dra ned tempoet i matchen. Vi forventer at de prøver å komme i scoringsposisjon ved true vårt bakrom og ved å få en del dødballer på vår banehalvdel. Det blir nok ikke mye bakrom for våre spillere, gjetter Skogheim.

Vangjel Mile debuterer mot Sander. Kjetil Byfuglien, i bakgrunnen,  er en traver vi har sett på backen før.

- Vi må holde tempoet i kampen oppe og ikke satse på enkeltprestasjoner. Vi må la ballen gjøre jobben, den blir som kjent heller aldri sliten, og kjenner jeg Sander rett så har de flere baller også, avslutter Vegard Skogheim med sitt velkjente smil.

Ellers gikk tirsdagens trening fint. De som ikke starter mot Sander spilte en del, mens det ble litt formasjonstrening på de elleve utvalgte.

De elleve som skal ta KIL videre i cupen er i første omgang (4-3-3):
Fredrik Eriksen
Håkon Wibe-Lund
Kai Olav Ryen
Herman Odden
Kjetil Byfuglien
Mats Kristian Skjærvold
Harald Stormoen (K)
Lars Erik Fremming
Paul Olausson
Bjørn Inge Rødfoss
Vangjel Mile


Til å hjelpe seg har de en benk bestående av:
Ulrik Thomsen
Kjetil Kamark
Per Verner Rønning
Ørjan Berg Hansen
Petter Linstad
Peter Lindau
Tore Andreas Gundersen

Det betyr at Paul Olausson endelig er skadefri og at Vangjel Mile onsdag debuterer for KIL i obligatorisk kamp. Vi ønsker lykke til og gleder oss til folkefest på Sander!

Herman Odden, Vangjel Mile og Mats Kristian Skjærvold forbereder seg til kamp.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor