Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Straffesparkkonkurranse

Av Jo Raabe. Publisert  27.05.2009
KIL 2 vant 4-0 etter at dommeren dømte fire straffer!  

Magnus Solum fortsetter å imponere. Onsdag ble det tre mål i 3. divisjon.
Årets første gresskamp på Gjemselund begynte jevnt. KIL sleit med presisjonen i laget og angrepene ble hemmet av unødvendige feilpasninger. Løten fikk en stor sjanse da tidligere Nybergsundspiller Marius Holt kom seg gjennom på venstresiden, men skuddet hans gikk utenfor målet til Olav Dalen.

Etterhvert tok vi mer og mer over og med det kom da også sjansene på løpende bånd. Sverre Digerud satte et innlegg fra venstre rett på keeper, mens Kristian Jahr fikk sjansen til å sende KIL 2 i ledelsen både med hodet og beina. Dessverre fikk han ikke fulltreff noen av gangene.

Det drøyde helt til første omgangs siste sekund før det ble uttelling. Kristian Jahr tok revansje etter de to spolerte sjansene og slo en flott gjennombruddspasning til Magnus Solum som kom inn fra venstre. Superspissen gjorde ingen feil og scoret med venstrebeinet alene med keeper.

De første minuttene etter pause skjedde det veldig mye, og vi skulle oppleve at det ble blåst for tre straffer de første sju minuttene! Først gikk Sverre Digerud i bakken etter tre minutters spill. Dagens gode dommer var ikke i tvil og pekte på krittmerket. Kristian Jahr tok dessverre ikke vare på sjansen han fikk fra elleve meter, men brant i stedet skuddet langt over mål.

Bare to minutter senere pekte dommeren på straffemerket igjen. Denne gangen for en hands inne i Løtenfeltet. Nå fikk Magnus Solum sjansen. Han gjorde ingen feil og dermed sto det 2-0. Etter nye to minutter ble det straffe i den andre enden av banen. Dommeren oppdaget en hands også der. Vanskelig for oss å se, men kaptein Aleksander Nilsen markerte sin uenighet så sterkt at han pådro seg et gult kort. Løten skulle oppleve at straffe ikke er lik mål når Olav Dalen står mellom stengene. Som i kampen mot Eidskog reddet han på en glimrende måte helt nede i hjørnet slik at tomålsledelsen sto seg.

Gode innhopp av alle innbytterne. Her representert ved Joakim Ruud Lia (til høyre) og Enver Sjøli.
Løten kom høyere på banen, og det ga KIL enorme rom i angrep. Disse førte igjen til enorme sjanser som det var smått utrolig at vi ikke klarte å utnytte bedre. Både Sverre Digerud, Aso Aram og Magnus Solum hadde feite sjanser. Det var nok et straffespark som skulle til for å dunke den siste spikeren inn i Løtenkista. Nok en gang så dommeren en hands i feltet og nok en gang var Magnus Solum sikker som banken fra elleve meter.

De tre innbytterne markerte seg alle positivt de minuttene de fikk spille. Debutanten Enver Sjøli kunne fort ha scoret da han kom på et flott løp inn på bakre stolpe. Dessverre gikk avslutningen hans over. Venstreback Joakim Ruud Lia kom flere ganger rundt på kanten. Et av innleggene hans var spesielt godt, men dessverre ble det dårlig utnyttet av Sverre Digerud.

Sistemann klarte å score! Jo Nørstebø fikk fastsette sluttresultatet til 4-0 fem minutter før slutt da han løp alene gjennom mot keeper.

Det var en godt gjennomført kamp av gutta – muligens årets beste i 3. divisjon. Trener Pål Håpnes var også fornøyd:

- I den siste timen fikk vi se mye bra. Vi får igang bevegelser og bedrer pasningskvaliteten betraktelig, fortalte han.

KIL 2 – Løten 4-0 (1-0)
Gjemselund bane 2
50 tilskuere (30 gikk da CL finalen begynte)
Dommer: Anders Hauglund

Gult kort for KIL 2: Aleksander Nilsen

1-0 Magnus Solum (45)
2-0 Solum (str. 50)
3-0 Solum (str. 76)
4-0 Jo Nørstebø (86)

KIL 2 (4-3-3)
Olav Dalen
Richard Dalsberget
(Joakim Ruud Lia fra 81.)
Aleksander Nilsen (K)
Aso Aram
Fredrik Nilsen
Jan M. Borsheim
(Enver Sjøli fra 81.)
Kristian Jahr
Gard R. Killingberg
Patrick Hansen
(Jo Nørstebø fra 77.)
Sverre Digerud
Magnus Solum

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor