Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Takk Conny

Av Vegard Herlyng. Publisert  08.06.2009
Backen Edier Frejd var storfornøyd etter å ha vært høyt og lavt mot Notodden. Scoringen takket han Conny Månsson (!) for  

Eddie i aksjon.

I Kongsvinger har vi blitt vant til å se Edier Frejd på venstreback, men mot Notodden spilte han høyreback. Han så ikke akkurat ukomfortabel ut.

Svensk colombianeren kunne notere seg for en målgivende og et mål, men tok ikke av på egne vegne:

- Nei, det er helt okey. I begynnelsen var jeg ikke så bra, men jeg spilte meg opp og gir meg selv godkjent, sa han.

Etter Moens gode gjennomspill på midtbanen kunne Eddie blitt målscorer allerede etter en times spill, men valgte å sentre til Magnus som sto helt umarkert midt foran mål:

- Jeg ser at keeperen posisjonerer seg som at jeg skal skyte i det nærmeste hjørnet og jeg tenker at jeg må sette den i det lengste. Så føler og tror jeg at Magnus er der inne og ser opp. Han var jo der og da slo jeg pasningen inn til han i stede for å skyte. Det var utrolig godt å se den gå i mål og jeg er veldig glad for at Magnus endelig fikk en scoring, forklarte Eddie.

 
Fem minutter før slutt fikk også Eddie scoringen han fortjente. Et glitrende angrep ble avsluttet på beste måte av en back på et langt løp:

- Roger får den i midten og vi har en fin overgangsmulighet. Jeg ser at det er store rom og tar løpet fremover. Jeg roper som en gal på Roger og får ballen på vei mot sekstenmeteren. Der klarer jeg å holde notoddenspilleren bak meg og banker den i det nærmeste hjørnet, sa Eddie, som takket Conny Månsson:

- Jeg må takke Conny som sto i mål da jeg drev litt avslutningstrening tidligere i uka. Akkurat det gikk ikke så bra så jeg lærte meg å plassere ballen i løpet av den økta.

Johan får skryt av Eddie. Her jubler de sammen.
Han skrøt også uhemmet av Johan Nilsson Guiomar, som for en gangs skyld spilte midtstopper:

- Vi har full kontroll defensivt og vi må gi kredit til Johan. Han spiller en kjempekamp, mente Eddie, som koste seg etter pause:

- Det er rett og slett kult når laget spiller som i annen omgang.

Vi krysser fingrene for at det blir like moro mot Skarbøvik på Gjemselund førstkommende onsdag.
Årets soleklart beste feiring så langt. Noen som slår den gutter?

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor