Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Greit videre etter 4 - 0

Av Lasse Andreassen. Publisert  10.06.2009
Og det kunne vært mer. Mye mer.  

En av 4 jubelscener. Det burde vært flere.
Det ble tidkrevende å telle sjanser etter hvert, men fasiten var rundt 22 – 1 til KIL da dommeren blåste av 2. runde i NM. Cornerstatistikken viste samme tendens; vi ga opp å fintelle ved 7 – 1 et godt stykke ut i 2. omgang. Raskt summert eide hjemmelaget ballen og hele kampen. Kun en meget god Skarbøvikmålvakt forhindret styggere tall for vestlendingene.

KIL åpnet energisk i 1. omgang, og hadde tydeligvis bestemt seg for å vise gjestene hvor skapet skulle stå. De presset høyt hele tiden, noe som gjorde at Skarbøvik tilbragte 99 % av tiden på egen banehalvdel. Det ga resultater allerede etter 6 minutter, da Carl Erik Torp fikk til en utagbar fulltreffer.  
Banens beste: Ørjan Berg Hansen. Vel fortjent etter habil innsats.
Midtveis i omgangen dalte tempoet noe, men etter iherdig pesing fra Nordlie på sidelinjen, tok tempoet og spillet seg opp igjen. Siden holdt det seg der. Nr. 2 på scoringslista ble Andreas Moen etter 24 minutter. Han var for øvrig en konstant trussel mot vestlendingene, med raske og smarte raid langs kanten og inn.

Det gode spillet fortsatte etter pause. Nordlie instruerte som vanlig med tiltakende brusten røst, mens Conny løftet kommandostemmen til Tippeliganivå. KIL-kverna malte nådeløst, og Skarbøvik fikk merke tempoforskjellen på 1. og 2. divisjon. Når de av og til fikk kloa i ballen, gikk det ett sekund, så var den tilbake i hjemmelagets forvaring igjen.

- Dytting er ikke lov, sa dommeren og gikk til straffemerket.
En dytt i Kai Risholts rygg fikk dommeren til å blåse straffe i det 64. minutt, og Jonas Johansen satte trygt inn mål nr. 3. Innbytter Randall Brenes fastsatte sluttresultatet til 4 – 0 et kvarter før slutt, i en kamp som like gjerne kunne ha endt 9 – 0. Skarbøviks meget gode keeper, Ole Rørvik, må få mye av æren for at det ikke ble så galt. Han har vært med i landslagsdiskusjonen og ble i følge en av Skarbøviks ledere nylig vurdert av Aalborg FK. Ikke så rart, mannen hadde 6 – 7 kvalifiserte redninger i løpet av kampen.

Med en eneste sjanse i løpet av 90 minutter, var Skarbøviks folk enige i at det riktige laget gikk videre i NM. Det nærmeste gjestene kom en scoring, var faktisk et nesten-selvmål etter 82 minutter.

Alt i alt en bra kamp av KIL og god stemning på tribunene. KIL-gutta spilte med senkede skuldre og tillot seg både hælspark og tekniske spissfindigheter til stor glede for publikum. Ørjan Berg Hansen ble kåret til banens beste, noe som var vel fortjent. Men også Magnus Sylling Olsen markerte seg i en kamp der alle spillerne egentlig hadde en god dag. Og dette var det bare i overkant av 500 tilskuere som fikk med seg. Skam, skam.

KIL (4-3-3):
Conny Månsson
Ørjan Berg Hansen
Johan Nilsson Guiomar
Kai Olav Ryen
Edier Frejd
Jonas Johansen
Roger Risholt (K)
Carl-Erik Torp (Brenes 53 min)
Andreas Moen
Kai Risholt (Tuelo Johannesen 66 min)
Magnus Sylling Olsen (Holtet 76 min)

Benken:
Olav Dalen
Kristian Jahr
Sverre Digerud
Olav Tuelo Johannesen
Patrick Holtet
Randall Brenes
Fredrik Nilsen

Gult kort KIL: Magnus Sylling Olsen (sen takling, 69 min).
Gule kort SIF: Etter 20 og 61 minutter.Målscorer Torp ut, kommende målscorer Brenes inn.


Edier satset som vanlig liv og lemmer, og fikk seg en smell i ankelen. Forhåpentligvis ikke noe alvorlig.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor