Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Rett vest

Av Jo Raabe. Publisert  15.06.2009
Alle poengene ble igjen på Bryne  

Andreas Moen var irriterende farlig nær en scoring (arkivbilde)
Roger Risholt vant myntkastet og valgte selvfølgelig å spille med den relativt kraftige vestavinden i ryggen på Bryne Stadion. Vi satte forsåvidt standarden da Andreas Moen fyrte av et skudd etter bare et par minutters spill, men vi må innrømme at det var det lille unntaket i begynnelsen av kampen. I denne perioden var hjemmelaget klart best.

Anført av den raske spissen Ezekiel Bala skapte de et brukbart trykk mot oss. Brynes nummer ti har det visstnok med å være enten på eller av – i dag var han definitivt på og skulle vise seg å være tungen på vektskålen i kampen. Vi ble presset bakover på banen uten at de skapte særlig mye. Den første sjansen deres kom ikke før etter 20 minutter, men Conny Månsson strakk seg så lang han var og fikk slått skuddet til corner.

Magnus hadde to store sjanser. Edier avsluttet som hodeduellerende spiss. Men det ville seg ikke (arkivbilde)
Etter dette klarte vi å komme oss inn i kampen. Vi etablerte oss i angrep og fikk til en del gode kombinasjoner. Resten av omgangen kjørte vi det meste. Flere store sjanser skapte vi da også. Magnus Sylling Olsen hadde to store sjanser mens Johan Nilsson Guiomars lekre flikk på Roger Risholts corner hadde fortjent en bedre skjebne enn å gå i nettveggen. Det som muligens skulle ha vært 0-1 scoringen endte med at Andreas Moen banket ballen i nettet samtidig som assistentdommeren heiste flagget som om det skulle har vært 17. mai. For å si det mildt var det ikke alle som var helt enige i den avgjørelsen – mer om det kan du lese på kil.no i morgen.

På tross av dominansen vår var ikke Brynes angrepsspill helt ueffent. Bala var stadig en trussel framover, og helt på slutten av omgangen stakk han fra hele forsvarsfireren vår. Det luktet offside på framspillet fra Gauseth, men denne assistentdommeren holdt flagget nede. Dermed kom Bala alene gjennom og vippet ballen lekkert over en utrusende Conny Månsson.
Bra innhopp av Randall Brenes. Men hoppinga ga ikke mål denne gangen (arkivbilde)
.
Naturlig nok var det KIL som presset mest i andre omgang. For et lag i Brynes tabellsitusjon er det rimeligvis livsviktig med tre poeng, og sånn sett må vi tilgi at de prioriterte det defensive. Mens Bryne vel egentlig bare hadde en målsjanse hadde vi to-tre gigantiske og flere andre gode. Kai Risholt var den første som fikk muligheten. På sekstenmeteren fikk han fyrt av et godt skudd. Hjemmelagets keeper Roger Eskeland så ikke ut til å ha kontroll – ballen traff ham i knærne og spratt ut igjen.

Uansett var det Andreas Moens sjanse som sitter brent inn. Ballen datt ned i beina hans på tolv meters hold. Helt upresset midt foran mål skrudde han ballen rett over det høyre krysset.

På overtid ble Edier Frejd satt opp som en ekstra spiss for å vinne baller på hodet. Det var ikke vellykket, men allikevel ble han involvert i en stor sjanse på overtid. Det lange innkastet hans ble stusset på første stolpe. På bakre stolpe var det en KIL-spiller som raget høyest, men dessverre klarte hjemmelaget å avverge også denne siste muligheten.

Egentlig gjør vi en OK kamp. Vi skaper flere sjanser enn Bryne og kjører store deler av kampen. Vi synes midtstopperne til KIL var lagets beste. Randall Brenes gjorde også et godt innhopp. Intervju med spillere og trener får du i morgen. Fakta finner du under kamper. 

PS. Vi hadde ikke anledning til å ta bilder denne gangen, og må sverge til arkivbilder. Gutta spilte i svart!
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor