Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Hvorfor ble det ikke mål?

Av Jo Raabe. Publisert  15.06.2009
Andreas fikk det store spørsmålet  

Andreas var oppgitt både over seg selv og assistentdommeren.
Han er ikke kjent for å spare på skuddforsøkene – så heller ikke mot Bryne. Det gjør at han selvfølgelig får målsjanser. Den første kom rett før pause da et av skuddene hans gikk lite utenfor, men den største kom definitivt et stykke ut i andre omgang:

- Randall gjør en god jobb og legger igjen ballen til meg på 11-12 meters hold. Først tenkte jeg at jeg skulle smelle ballen inn i det nærmeste hjørnet, men så ombestemte jeg meg og valgte å prøve å skru den opp i det lengste krysset. Dessverre gikk ballen over, forteller han.

Kan vi bruke den gamle klisjeen om at du fikk for god tid?

- Jeg rekker å tenke, og det er kanskje dumt i slike situasjoner. Å gjøre ting på instinkt er ofte det beste foran mål, fortsatte han.

Andreas fikk ballen i mål også i går, men ble avblåst for offside. Vår posisjon var ikke god, men magefølelsen sa at assistentdommeren gjorde feil da han vinket av akkurat da Andreas hamret ballen inn i nettet til det som ville ha blitt 0-1. Andreas selv er enig med oss:

- Jeg synes ikke det er offside. Først går Kai opp og stusser ballen til Magnus som igjen stusser den til meg. Jeg mener selv jeg starter bak Magnus i det han treffer ballen, og da kan det jo umulig være offside. Det skuddet satt forresten bra, synd jeg ikke kunne ha byttet om på de to situasjonene, sa en litt oppgitt Andreas i garderoben etter kampen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor