Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Haltet av banen

Av Jo Raabe. Publisert  15.06.2009
Etter å ha hatt flere gode sjanser endte kampen med hinking i stedet for feiring  

Magnus Sylling Olsen hadde tydelig vondt da han tidlig i andre omgang ble erstattet av Randall Brenes. Selvfølgelig er vi litt bekymrede, og måtte derfor få svar på hva som plaget ham.

- Jeg har en litt øm muskulatur bak i hamstringen som jeg har slitt med de siste dagene. Jeg kjente det litt allerede fra starten av kampen, men det hemmet meg ikke før i slutten av første omgang. Da jeg startet andre omgang merket jeg at jeg sleit, og det raspet til i en duell like etter. Da var det egentlig bare å gi seg, forteller han.

Magnus er en mann vi veldig gjerne vi vil ha med i torsdagens cupkamp mot Molde. Selvfølgelig er han også selv gira på å spille mot topplaget i Tippeligaen.

- Jeg har trua på at jeg rekker Moldekampen, fortalte han.

Har Fredrik det?
Spurte vi med fysioterapeut Birkemo i bakhodet.

Nei, kom det kjapt fra Fredrik Nilsen som satt ved siden av og forstyrret intervjuet vårt. Det skal dog sies at Fredrik Birkemo er enig med Magnus i at det å rekke Moldekampen er realistisk.

Før han måtte byttes ut hadde Magnus to store sjanser som begge kunne ha gitt mål.

- Jeg burde ha scoret to i dag. På den første sjansen får jeg kula veldig alene på sekstenmeteren. Jeg får et litt dårlig mottak på brystet og det hele baller på seg slik at vinkelen min blir altfor dårlig. På den andre sjansen fikk jeg ballen på seks-sju meters hold. Da fikk jeg egentlig til det jeg prøvde på, men keeper gjorde en god redning i det ballen var på vei opp i krysset, avslutter han.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor