Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Det føles trygt

Av Vegard Herlyng. Publisert  21.06.2009
Jonas Johansen prøvde å fortelle kil.no om kampen, men rundt han haglet kommentarene fra lagkameratene  

Eddie, Jonas og Kai Olav var godt fornøyde etter kampen.
Det hadde de god grunn til.
Vi mente etter kampen at Jonas Johansen spilte en strålende kamp som indreløper. Han brukte skeidkampen til å vise hva han virkelig kan både offensivt og defensivt:

- Jeg tørr å bruke teknikken og da får jeg jo vist hva jeg kan. Jeg begynner å bli vant til posisjonen og det føles trygt, sa Jonas før kommentarene haglet:

- Divisjonenes beste ballspiller, sa Kai Risholt.

- Dette er din beste kamp noensinne, mente en annen.

Med et skjevt smil måtte Jonas tåle meldinger på løpende bånd. For vår del klarte vi ikke å slutte å glede oss over hvor gode både Calle og Jonas var til å ta med seg ballen rettvendt:

- Det er helt klart noe Tom Nordlie har mast om. Hvis vi tørr å ta med oss ballen rettvendt eller vende opp så blir det enten frispark eller så bryter vi gjennom leddet, forklarte Jonas, som var godt fornøyd med egen innsats.

Tom Nordlie hilste fornøyd til publikum etter kampen.
Han koste seg utpå Gjemselundmatta på søndag. Publikum lagde bra liv og gutta vartet opp med strålende kombinasjoner og godt angrepsspill:

- I dag var det moro. Vi scorer etter ti minutter og tørr å male på for flere mål. Da blir det også liv på tribunene, sa Jonas. Han gledet seg også over innbytternes innsats:

- Andreas og Olav kommer inn og skaper veldig mye. Vi har mange strenger å spille på offensivt og mot Skeid var vi veldig gode, slo Jonas fast.

Ingen klagde på livet på tribunene mot Skeid.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor