Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ingen konsertkollisjon

Av Vegard Herlyng. Publisert  24.06.2009
Etter litt frem og tilbake er endelig tidspunkt for kampen mot Hønefoss fastsatt  

Folk får muligheten til å se KIL-jubel søndag 5. juli.
Kampen skal spilles søndag 5. juli klokken 1800.

Det betyr at Kongsvingerfolk slipper å velge mellom hjemmekamp på Gjemselund og staselig konsert på festningen. Styreleder Henrik Mohn er fornøyd med avgjørelsen:

- Å spille lørdag klokken 20.00, samtidig som konserten på festningen, ville betydd færre tilskuere for oss. Det er veldig godt å unngå kollisjon. Nå kan vi heller konsentrere oss om å utnytte både fredag, lørdag og søndag inn mot kamp, sa Henrik til kil.no onsdag kveld.

Denne helgen i juli har blitt en helg der mange med røtter i byen kommer «hjem» for å være med på konserten. Nå håper KIL at mange av disse også tar med seg kampen mot Hønefoss søndag før de reiser fra byen.

- Dette blir en kjempemessig helg for hele byen og all ære til Dag Vestlung i NFF og Rune Haug i NRK som har vært veldig behjelpelige og løsningorienterte. Vi ba om endring med våre argumenter og fikk det. En avgjørelse både klubben og Tom Nordlie strålende fornøyde med, forteller Mohn.

Så vidt vi vet blir det dermed ingen TV-kamp fra den runden i Adeccoligaen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor