Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fantastisk moro

Publisert  13.05.2006
KIL spilte ikke noen spesielt god kamp, men kunne etter iherdig kjemping ta med seg tre poeng fra bortemøtet med Follo.  

Her ruller ballen over streken, og Ragnar Koffeld har åpnet årets scoringskonto.

Det ble en frisk start på kampen på Ski stadion, men dessverre så var det hjemmelaget Follo som var friske. Sammenlignet med det vi så av KIL mot Hønefoss så gutta nå ut som dvaske søvngjengere i sirup. Som dere skjønner var det hjemmelaget som var best i kampens første kvarter. Før kvarteret var spilt tok de også ledelsen med 1-0. Det så alt for enkelt ut fra vår posisjon.

Etter ledermålet jevnet det seg litt ut og etterhvert begynte KIL å skape sjanser. Før 1-0 hadde Ragnar Koffeld headet i nettveggen fra hjørnet av femmeteren, men nå kom det enda større sjanser. Da tjue minutter var spilt traff Peter Lindau klokkerent fra atten meter. Ballen smalt i stolpen og ut til en forfjamset Koffeld. Han traff ikke rent og ballen gikk rett på Hansen i Follos mål.

Follo hadde også et par sjanser, men Eriksen var patent da ballen ble stusset mot mål. Da et kvarter gjensto av omgangen fikk KIL endelig uttelling. Peter Lindau driblet, og fortvilte motspillere prøvde å ta ballen fra svensken. Det endte med frispark til KIL. Patrick Holtet slo knallhardt inn og ballen ble stusset videre i tverrliggeren. Da den kom ut igjen var Ragnar Koffeld på rett plass, og pirket inn 1-1.

Peter Lindau utlignet til 2-2, og til alt overmål med hodet.
Resten av omgangen ble det skapt halvsjanser fra begge lag. KIL var farligst da ballen ble slått inn fra kanten, mens Follo var vassest etter lange innkast. Alt i alt var uavgjort greit til pause.

Annen omgang startet omtrent som den første. KIL hang litt bedre med enn i det første kvarteret i første omgang, men ikke bra nok til å hindre scoring for Follo. Bare noen minutter ut i omgangen fikk de innkast, og det var deres farligste angrepsvåpen. Fredrik Eriksen skulle plukke ved første stolpe, men der raget Johan Nås høyest. Den lange spissen stanget inn 2-1.

I minuttene etter 2-1 klarte ikke KIL skape noe som helst. Kamark hadde et ufarlig skudd over, mens Follo var farlig nære 3-1. Eriksen måtte gi retur på et hardt skudd, men heldigvis var Ryen på plass og fikk klarert rett foran en aggressiv Follospiller.

Den siste halvtimen ble KILs overtak større og større. Likevel var Follo farlige på kontringer og på dødball. De hadde blant annet en heading utenfor fra ti meter. Defensivt var Follo disiplinerte, og hadde brukbar kontroll mens ballen var i spill. På dødball hadde de større problemer med å demme opp for våre gutter.


Inne i denne klumpen med jublende spillere står Per Verner Rønning. Han kunne ikke funnet et bedre tidspunkt å score sitt første mål på.

Et snaut kvarter før slutt kom endelig utligningen. Patrick Holtet troppet opp foran ballen med silkefoten da KIL fikk frispark ute på kanten. Holtet slo som vanlig hardt inn og på bakre stolpe kom en ensom Peter Lindau. Han møtte ballen perfekt og headet inn 2-2 via den motsatte stolpen. Det var en fortjent scoring for svensken som spilte en god kamp.

KIL jublet for utligningen, men trener Vegard Skogheim var som vanlig ikke fornøyd med ett poeng. Alle mann ble sendt i angrep da vi hadde dødballer, og det var ikke mye om å gjøre at Follo gjorde det samme da de hadde faste situasjoner. Det var jevnt og kampen sto og vippet det siste kvarteret.

Dommeren la til tre minutter, og det skal vi være veldig glade for! Ti sekunder før tilleggstiden var ute slo Patrick Holtet et nytt frispark inn i boksen. På fjorten meter steg Per Verner Rønning til værs og stusset inn 3-2. Jubelen var enorm og både supportere og spillere fikk full valuta for turen til Ski.

Søndag kan du lese kommentarer fra spillerne. Vi har forklaringer på scoringene og morsomme sitater.

For fakta, se under kamper.

Per verner, lengst til venstre, stusser ballen forbi Follos keeper. Lærkula sniker seg inn nede ved stolperota.

Peter Lindau gratuleres etter sin utligning.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor