Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

To verdener

Av Jo Raabe. Publisert  29.06.2009
Vi pratet med Tom Nordlie om hvorfor første omgang var dårlig mens den andre var god.  

Etter at Sarpsborg allerede i det 8. minutt tok ledelsen sleit KIL nesten helt fram til pause. Selv om vi hadde ballen mye var det hjemmelaget som skapte flest og størst sjanser i sommersola.

- I store deler av første omgang er vi dårlige i presset og ikke ordentlig oppe i ballfører. På midtbanen får deres Kjell Andre Thu styre altfor mye. Han ligger så lavt at Roger ikke kan ta ham, dermed får han snu opp gang på gang. Midtbaneleddet ligger også altfor flatt – Carl Erik og Jonas skal ikke ligge på linje med Roger defensivt, fortalte Tom Nordlie.

Det defensive er en ting, men heller ikke offensivt var vi gode. KIL ønsker jo ofte å spille seg ut bakfra, men det så vi lite av.

- Slik Sarpsborg ligger bør en av våre stoppere prøve å gå forbi deres spisser. Vi spiller rett og slett en halvtime på en måte vi ikke skal, fortsatte han.

Hva var det så som skjedde etter pause?

- I pausen satte vi fokus på nettopp det å finne tilbake til det spillet vi vil spille og det syntes jeg vi klarte bra. Vi er som et annet lag i etter pause og fortjener minst et poeng. Etterhvert legger vi om til en 4-2-1-3 formasjon med Kai som tilbaketrukket spiss. Da klarer han å ta ut Thu i tillegg til at han blir et oppspillspunkt. At vi ikke tar poeng handler om dyktighet og marginer, og jeg må få lov til å gi honnør til deres keeper som gjør flere matchavgjørende redninger. Avslutningene både til Andreas og Edier er gode, men Heier gjør flotte prestasjoner i buret. I tillegg skulle vi ha hatt straffe da Magnus ble felt – det fikk ikke dommeren med seg, avsluttet han.

Vi oppsummerer kampen som Tom:

- Første omgang er underkjent mens andre er klart godkjent.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor