Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Intense aksjoner

Av Lasse Andreassen. Publisert  03.07.2009
Lønnskutt og gode initiativ redder KIL. SISTE: Kommunen trår til.  

Både Nordlie og spillerne går ned i lønn. Det imponerer.
Både trener og spillere har valgt å redusere sine inntekter for å hjelpe KIL gjennom krisen. Spillerne går frivillig ned 10 % i lønn, noe som samlet gir et betydelig bidrag i kassa.

Det pågår en rekke privatiniterte aksjoner i distriktet, og ingen har for øyblikket full oversikt over hvor mye penger vi har klart å reise. Uansett er det en nærmest elektrisk stemning i byen.

SISTE: Idet dette skrives, er det gjort kjent at Kongsvinger kommune og 3 av KILs hovedsamarbeidspartnere har laget en redningspakke som vil gi KIL 2 millioner kroner under visse forutsetninger. Den frivillige innsatsen må blant annet fortsette.

Dermed ser det ut til at styret har nådd sitt første delmål: Å få finansiering på plass før 7. juli. Alle som har bidratt på en eller annen måte er delaktig i den foreløpige suksessen. Nå har vi fått et lite pusterom.

Gratulerer, alle sammen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor