Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Svakt av KIL 2

Av Jo Raabe. Publisert  06.07.2009
Selv om det endte med et poeng kan vi ikke på noen som helst måte si oss fornøyde.  

Aleksander Nilsen spilte sin siste kamp for KIL. Vi takker kapteinen for flott innsats gjennom tre sesonger!
KIL 2 hadde vel minst 70% ballinnehav kampen sett under et, men det hjelper veldig lite når spillet for det meste var fantasiløst, upresist og uinspirert. Mange av forsøkene våre endte med lange baller framover mot midtspiss Sverre Digerud. De gangene ballene gikk dit de skulle kom de oftest fort i retur fra Totens store og sterke midtstoppere.

De som slo de lange ballene skal ikke måtte ta skylden alene for at det ble slik. Bevegelsen framover på banen var liten og når den kom fra flankespillerne gikk de gjerne inn litt for tidlig slik at alt ble klumpet sammen i midten.

Etter å ha vært lite med i først omgang kom Gard Ragnar Killingberg mer med etter pause. Da var han en drivende kraft på venstrekanten.
På tross av disse problemene skapte vi en del sjanser. Patrick Hansen, Fredrik Nilsen og Magne Sturød hadde gode muligheter til å gi KIL ledelsen før pause. På tross av at vi hadde ballen stort sett hele første omgang var det bortelaget Toten som hadde de to største sjansene. På den første reddet Olav Dalen det løse skuddet fra 5 meters hold, men på det andre måtte han kapitulere. Med to tunneler sørget Trond Aass for å gi bortelaget en høyst ufortjent ledelse.

KIL-trenerne Håpnes og Karlsrud hadde nok åpnet munnen i pausen, for vi så bedring med en gang gutta kom ut på kunstgresset igjen. På kampens flotteste angrep kom utlikningen. Kristian Jahr spilte en flott stikker til Lars Christian Krogh Gerson som med en like fin og presis pasning 45 grader ut traff en helt umarkert Patrick Hansen. KILs yngste satte ballen sikkert i mål med bredsida fra fem-seks meters hold.

Nå håpet og trodde vi på kjør mot Toten med KIL-seier som resultat, men den gang ei. Kristian Jahr fikk en mulighet rett etter utlikningen, men deretter var det egentlig ganske rolig foran Totenmålet. Vi styrte fortsatt, men kom ikke til sjanser. I løpet av de fem siste minuttene kom dog to store sjanser, og samme innbytter fikk begge.

Magne Sturød har et stykke igjen til toppformen, men viste glimtvis gode takter.
- Den første avslutningen min blir altfor dårlig. Jeg banker til fra 15 meters hold og ballen fyker langt over. Den andre skuddmuligheten er det litt bedre vinkel på og jeg er vel også litt nærmere målet. Da fokuserte jeg veldig på å trykke ballen ned, og det klarte jeg også. Det var vel egentlig en OK redning av keeper som slo ballen til corner, fortalte Simen Nordnes.

Skadeforfulgte Simen var tilbake etter å ha mistet hele 2008-sesongen og så godt som hele denne vårsesongen. Han har faktisk bare spilt en kamp – bortekampen mot Toten i april.

- Både teknikken og kondisjonen er rusten, men jeg håper å bruke sommeren til å bygge meg opp slik at jeg er bedre når vi drar igang høstsesongen, avsluttet Simen.

KIL 2 – Toten 1-1 (0-1)
Gjemselund stadion
100 tilskuere
Dommer: Geir Nygård

Gult kort for KIL 2: Kristian Jahr

Mål:
0-1 Trond Aass (42)
1-1 Patrick Hansen (46)

KIL 2 (4-3-3)
Olav Dalen
Fredrik Nilsen
Aleksander Nilsen (K)
(Joakim Ruud Lia fra 65.)
Aso Aram
Richard Dalsberget
Gard Ragnar Killingberg
Kristian Jahr
Lars Christian Krogh Gerson
Patrick Hansen
Sverre Digerud
(Simen Nordnes fra 74.)
Magne Sturød

En innbitt Patrick Hansen satte inn KILs eneste mål

Richard Dalsberget i fint driv.

Sterke Sverre klarte dessverre ikke å finne nettmaskene.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor