Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Hjertet er i KIL

Av Vegard Herlyng. Publisert  10.07.2009
Magnus Sylling Olsen har åtte år bak seg i Mjøndalen, men nå er det Kongsvinger som gjelder  

Magnus Sylling Olsen.
- Det er ikke moderklubben min, men jeg kom dit som guttespiller og var der i åtte år før jeg gikk til Drøbak/Frogn, forteller Magnus, som kom til Kongsvinger før sesongen 2007.

Magnus har tidligere spilt med tre av gutta som er i Mjøndalen og han føler han har god kontroll på hva klubben står for i dag:

- Jeg så dem i cupkampen mot Vålerenga nylig og det er ingen tvil om at de sliter litt sportslig for tiden. De slipper inn mye mål, og mange av dem er lettvinte, slår Magnus fast.

Han mener Kongsvinger skal ha veldige gode muligheter hvis laget gjør jobben slik det kan. Selv vet han ikke om han får spille, men at kampen går på gress har han ingenting i mot:

- Da Kenta trente meg i Drøbak/Frogn sa han at jeg var en helt ny speller når jeg kom på gress, røper KILs nummer 8 med et smil.

- Er det en kamp jeg virkelig har lyst til å spille så er det denne.

Øyvind Eide
Øyvind Eide ville fredag ikke røpe om Sylling får sjansen:

- Johan er ute med karantene så det blir garantert endringer. Det som er helt sikkert er at det er stor konkurranse i stallen i dag. Mange viser seg veldig positivt frem på treningene, sier Eide.

Han tror Mjøndalen kan passe KIL bra:

- Ja, og hvis vi fullfører den aggressiviteten vi hadde etter pause mot Hønefoss og har trøkk i overgangsspillet så har vi gode muligheter. Mjøndalen ligger der de ligger på tabellen og Tom og jeg så dem mot VIF. I tillegg har vi sett dem tidligere så vi vet hva vi møter. Jeg tror de passer oss bra, forteller Eide, som etter kampen gir gutta en uke fri:

- Vi starter treningene igjen mandag 20. juli. Nå er det viktig at vi tar med oss en god følelse inn i ferien.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor