Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Et lag uten selvtillit

Av Jo Raabe. Publisert  12.07.2009
Tom Nordlie merket tydelig hva spillerne mangler  

Det var selvfølgelig ingen glad Tom Nordlie som kom ut av garderoben et drøyt kvarter etter at TV-kampen i Mjøndalen var avblåst. På hans vei mot ei ukes ferie fikk vi i kil.no en prat med en skuffet utgave av ham.

- I stedet for «spill og slå» ser det ut som om vi bruker mantraet «spill og stå». Spillet vårt er fantasiløst og ensidig. Vi virker tappet for selvtillit, mente Tom, og vi kan jo ikke annet enn å være enige.

Et aldri så lite lyspunkt var det at vi fikk en scoring på slutten, men Tom klarte ikke helt å glede seg over det.

- Om vi taper 1-0 eller 2-1 har ingenting å si, det er uansett surt å tape. Spesielt på vei inn i ferieuka vår er det kjedelig. Jeg er imidlertid ikke i tvil om hva som er den viktigste jobben min når vi kommer tilbake, det er å bygge opp selvtilliten til gutta, avsluttet han.

Vi vet av egen erfaring at Tom har bygd opp et KIL-lag blottet for selvtillit før, og har stor tro på at han, resten av trenerne og gutta sammen kan snu trenden fra de siste kampene. Kanskje er det greit å møte topplaget Sogndal borte i første kamp etter ferien? Da kan vi definitivt spille uten press og tunge skuldre. Vi håper å se klar bedring!
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor