Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Venstreback på plass!

Av Lasse Andreassen. Publisert  26.07.2009
Tromsøs Yngvar Håkonsen er klar for KIL Toppfotball allerede til Nybergsundkampen  

Yngvar Håkonsen slipper å bytte draktfarger
KIL Toppfotball har forsterket laget med Tromsøspilleren Yngvar Håkonsen (31). Forsvarsspilleren har takket ja til et tilbud som binder ham til KIL ut 2010-sesongen, og er spilleklar til hjemmekampen mot Nybergsund 4. august.

– Yngvar er en spiller vi har fulgt siden i fjor høst. Han er naturlig venstrebeint og er i utgangspunktet hentet til KIL som venstreback. Han vil være en solid forsterkning på venstresiden i forsvar, en posisjon som har skapt litt hodebry for oss i år. Han kan også bekle midtstopperrollen, forteller Morten Kristiansen, sportslig leder i KIL.

Sørlending
Den rutinerte forsvarsspilleren er opprinnelig sørlending fra Kristiansand. Han har en fortid som proff i belgiske Gent, i tillegg til toppfotball med Start, Lyn og Tromsø - og vil med sin erfaring bli en viktig brikke i den spennende høstsesongen som står for tur. Håkonsen kom til Tromsø høsten 2006.

Ekstern finansiering
- Dette er en overgang vi ikke kunne realisert uten ekstern finansiering når det gjelder overgangs- og lønnsbetingelser. Derfor er det gledelig at vi har støttespillere som hjelper oss med å innfri drømmen om Tippeligaspill neste år, sier en tilfreds Henrik Mohn, styreleder i KIL Toppfotball.

Kil.no kommer selvsagt med en nærmere presentasjon senere. 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor