Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Fantastisk #1

Av Jo Raabe. Publisert  29.07.2009
KIL-spillerne sto i kø for å juble etter kampen, men hvem som jublet høyest var det ingen tvil om.  

Den blideste av alle var nok Andreas Moen, og vi mistenker ham for å ha fått en anelse ørevoks i munnvikende etter å ha prestert et av de bredeste smilene vi har sett på lang lang tid. I flere kamper  i år har Andreas manglet det siste lille, og vi håper at innsatsen og scoringen mot gamleklubben kan være starten på en god høstsesong.

- I dag var det helt fantastisk. Å slå en klar favoritt borte er helt herlig, selv om jeg må innrømme at vi ikke hadde helt kontroll på slutten. Det at de trykte så hardt på gjør det nesten enda deiligere at vi halte i land tre poeng, fortalte han.

Andreas har slitt med å komme på scoringslista i obligatoriske kamper for A-laget. Inntil i går var den eneste nettkjenningen hans en scoring mot Skarbøvik i andre runde i cupen.

- Førmålet rullet vi opp veldig bra, og plutselig var jeg veldig alene med åpen veg mot mål. Da bestemte jeg meg for å smelle til det jeg hadde. Det var nok en god vurdering, for keeper var borti ballen før den gikk inn, avsluttet Andreas sent tirsdag kveld.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor