Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fantastisk #2

Av Jo Raabe. Publisert  29.07.2009
Kaptein Roger Risholt sparte ikke på superlativene  

- Det var helt fantastisk. I mange av kampene i det siste har vi spilt bra men manglet effektiviteten. I dag har vi endelig litt medvind og tar tre poeng, avsluttet Roger.

Kapteiner skal jo stå fremst på skuta både i med- og motgang, og det synes vi Risholt har gjort meget bra i år. Etter Sogndalkampen skrøt han uhemmet av lagkameratene sine:

- Sogndal er gode, men vi har en fantastisk laginnsats i dag. Jeg har savnet at flere står fram og tør å ta tak – i dag synes jeg blant annet at Carl Erik, Ørjan og Edier gjør en formidabel jobb samtidig som hele laget har et voldsomt engasjement og en veldig entusiasme. Til slutt må jeg også få lov til å skryte litt av Conny. Han har flere matchvinnende redninger i dag. Etter min mening ser vi Adeccoligaens to beste keepere i dag. Vi hadde veldig lyst på tre poeng og det fikk vi, avsluttet Roger.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor