Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fra fantastisk til fiasko

Av Jo Raabe. Publisert  03.08.2009
3-0 skal være en sikker ledelse, men det holdt ikke for et purungt KIL 2  

Simen Nordnes gratuleres etter den flotte 1-0 scoringen.
De rene juniorlaget til KIL 2 storspilte i første omgang. Ballen gikk hurtig i lengderetning framover på banen og gjestene fra Trysil ble statister. 1-0 kom allerede etter åtte minutter på et nydelig angrep. Patrick Hansen kom seg ned til dødlinja og la ut igjen i feltet. Magnus Solum hoppet vakkert over ballen slik at Simen Nordnes fikk den i perfekt posisjon midt foran mål. Han gjorde ingen feil og trillet ballen inn i nettet. Moro for Simen som har gått skadet mer eller mindre i halvannet år å score i comebacket.

De to neste målene kom etter to gavepakker fra Trysilforsvaret. Patrick Hansen snappet opp to elendige forsøk på tilbakespill og feilet ikke på noen av dem. Vi lot oss spesielt imponere av 3-0 scoringen. Her gjorde han en flott prestasjon da han satte ballen knallhardt i krysset fra litt skrå vinkel.

Patrick Hansen økte KIL-ledelsen to ganger.
Noe som så ut til å gå mot overkjøring ble utrolig nok til kamp i andre omgang. Da Trysil reduserte til 3-1 på sin første sjanse i kampen virket det som om KIL-spillerne fikk et kollektivt anfall av panikk. Lite eller ingenting hang sammen, og det spillerne løp rundt uten mål og mening. Trener Pål Håpnes var minst like oppgitt som oss andre:

- Før pause er vi veldige gode. Vi er rolige, tør å ta vare på ballen og er i tillegg effektive. Simen Nordnes imponerer meg virkelig i comebacket sitt. I andre omgang starter det bra, men vi gjør en feil som gir Trysil reduseringa til 3-1. Det setter oss helt ut og vi mister helt trua og hodet, forteller han.

Bildetekst 3
Da vi ber om en forklaring blir Håpnes litt målbundet:

- Du må nesten spørre gutta om hva som skjer. Det er merkelig for Trysil spiller ikke på noen måte annerledes etter pause enn før. Den kollektive svikten resulterer i tre personlige feil som gir mål i mot, avsluttet han.

Vi tok treneren på ordet og tok en prat med venstreback Richard Dalsberget. Heller ikke han kunne peke på noe helt konkret:

- Det er ikke godt å si hva som er feil. Vi detter helt sammen og er redde for å spille fotball – i tillegg blir vi liggende helt feil når Trysil går i angrep, mente han.

Fem minutter på overtid kunne fiakskoen fått prefikset «total» da en Trysilspiller var helt alene gjennom med keeper. Heldigvis klarte han ikke å stokke beina og skuddet hans gikk utenfor. Dermed endte det 3-3 og to poeng forsvant for KIL 2.

KIL 2 – Trysil 3-3 (3-0)
Gjemselund stadion
50 tilskuere
Dommer: Kjetil Jansberg

Gule kort for KIL 2: Simen Nordnes, Jonathan Dixon

1-0 Simen Nordnes (8)
2-0 Patrick Hansen (11)
3-0 Hansen (30)
3-1 (52)
3-2 (71)
3-3 (90)

KIL 2 (4-3-3)
Eirik Øyen Våg
Sondre Nysether
Aleksander Nilsen (K)
Aso Aram
Richard Dalsberget
Mats Diego Skårdal
Simen Nordnes
(Enver Sjøli fra 71.)
Gard Killingberg
Patrick Hansen
Magnus Solum
Gaute Roaldsen
(Jonathan Dixon fra 61.)

Så nær var Gaute Roaldsen å øke KIL-ledelsen til 4-0. Mange mente også at han burde hatt straffe i denne situasjonen.


Sondre Nysether i duell med et par grønnkledde Trysilspillere.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor