Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Filming av Gundersen

Av Vegard Herlyng. Publisert  05.08.2009
KIL-gutta hadde klare meninger om flere straffesituasjoner etter kampen mot Nybergsund  

Johan var ikke fornøyd med tidligere KIL-spiller Tore Andreas Gundersen sin opptreden.
Johan Nilsson Guiomar kunne på en måte blitt syndebukk da Nybergsunds Tore Andreas Gundersen gikk ned i knestående da gjestene lempet en ball inn i feltet.

Dommeren pekte nemlig på straffemerket og Gundersen gikk selv frem. Olav Dalen reddet straffen mesterlig, men Johan irriterte seg uansett over situasjonen:

- Jeg står stille og han rygger inn i meg. Jeg holder han unna med hendene i ryggen hans og så setter han seg plutselig bare ned. Det var filming, slo midtstopperen fast.

Magnus Sylling Olsen bare lo av hele situasjonen, men klarte ikke å la være å trekke frem et par-tre situasjoner i den andre enden av banen:

Magnus kunne juble for tre poeng.
- Når dommeren overser de klare handsene til Nybergsund er det helt utrolig at han blåser på den der Gundersen faller. Jeg har et skudd som går i en arm som står rett ut og det er soleklar straffe. Godt gjort av dommeren å overse den, sa Magnus, som hadde flere situasjoner lagret i hodet:

- Eddie sitt innlegg ser jeg ikke like godt, men det også ser ut som en klar straffe. I tillegg så blir jeg dyttet kraftig i ryggen etter pause, så vi burde kanskje hatt tre straffer, undret kantspilleren.

- Men men, vi vant, slo han lakonisk fast.

Ho ho, sier vi.

Roger Risholt strekker hendene i været og skjønner ikke hvorfor ikke assistentdommeren ser en soleklar hands.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor