Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Uavgjort for første gang

Av Jo Raabe. Publisert  10.08.2009
Men det burde ha blitt seier  

Jonas Johansen scoret KILs eneste mål med et vakkert skudd fra like utenfor 16-meteren.
I første omgang var det noe uforløst og halvhjertet over KIL-laget. Riktignok hadde vi ballen mye, men vi klarte ikke å skape sjanser. Det nærmeste var noen relativt ufarlige skudd Olav Tuelo Johannesen fyrte av.

For begge lag gjaldt det at kvaliteten var heller lav. Spesielt er vi skuffet over bevegelser og pasningskvalitet. Til tider var det et utall feilpasninger fra begge lag. Dommeren hjalp heller ikke til med å lage noen god fotballkamp. Han var så til de grader pirkete at vi nesten vil anbefale ham å bytte sport til basket. Fløyta var framme så godt som hver gang to spillere var borti hverandre.

Hjemmelaget hadde omgangens største mulighet – faktisk en trippelsjanse. To ganger slang KIL-spillere seg ned og blokkerte rett foran mål før det tredje skuddet fra kloss hold gikk skyhøyt over.

Heldigvis bedret ting seg umiddelbart etter pause. Etter bare tre minutter fikk Jonas Johansen ballen på 18-19 meters hold og dro til med venstrebeinet. Med god skru lette ballen seg fram til nettmaskene oppe i krysset til høyre for keeper. Dette var faktisk KILs første målsjanse i hele kampen.

Nå hadde KIL sin klart beste periode i hele kampen og spilte god fotball. Ballen gikk raskt mellom spillerne og vi kom oss til flere sjanser. Olav Tuelo Johannesen kom alene gjennom fra skrå vinkel. Avslutningen var slett ikke verst, men keeper fikk reddet til corner. Også Magnus Sylling Olsen hadde en god sjanse da han brant til på volley fra 15 meters hold. Det skuddet gikk dessverre over.

Så skjedde det som burde ha avgjort kampen. Løv-Hams Paul Addo fikk et noe strengt idømt gult kort, og siden han hadde et fra før ble han sendt av banen. Vi kunne kanskje ha ant ugler i mosen. KIL har ikke vært gode i spill 11 mot 10 før i år – så heller ikke i dag. Nå klarte vi ikke lenger å skape noe som helst, i stedet var det Løv Ham som fikk muligheter på kontringer. Utlikningen kom da også slik. Edier Frejd mistet helt unødvendig ballen til Fredrik Haugen på egen banehalvdel. Unggutten takket, løp og endte opp med å plassere ballen vakkert i Olav Dalens bortre hjørne.

Rett etter kunne de fort ha gått opp til 2-1 på en liknende situasjon, men heldigvis klarte Efe Ehiorobo effektivt å forhindre alle Løv-Hams muligheter da han taklet Roger Risholt meget stygt rett etter. Med gult kort fra før ble han dagens andre for hjemmelaget som fikk se det røde.

Nå flyttet hjemmelaget alle sine spillere ned i forsvar mens vi sendte Edier Frejd opp og spilte en slags 3-3-4 formasjon. Vi skulle få en siste sjanse til å ta tre poeng tre minutter på overtid. Johan Nilsson Guiomar klinte til fra 12 meters hold, men kula føyk dessverre over målet.

Da dommer Ditlefsen blåste av hadde KIL spilt uavgjort for første gang i år – og for første gang i serien under Tom Nordlie.

For fakta se kamper.
BJohan Nilsson Guiomar kunne blitt matchvinner drøye tre minutter på overtid, men skuddet hans føyk over mål.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor