Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Ingen stor kamp

Av Jo Raabe. Publisert  10.08.2009
Allikevel var Roger veldig skuffet over at det ikke ble seier i Bergen  

Roger Risholt
- Alt lå til rette for tre poeng med ledelse og en mann mer. Sjansen var der og vi hadde bare å ta den, men det gjorde vi altså ikke. Vi hadde full kontroll på 1-0 helt til de fikk en mann utvist, men da glapp det, fortalte KIL-kapteinen.

Det at vi har sviktet med en mann mer på banen har dessverre blitt mer en trend enn et unntak, men Roger tror ikke spillernes psyke er problemet.

- Jeg føler ikke at vi svikter fordi vi er en mer, men jeg savner veldig at folk vil ofre ei tann eller to i kampen. I tillegg ser det ut som om mange er nervøse og det er jo merkelig etter seire i to vanskelige kamper på rad, det ser faktisk ikke ut som om folk vil ha ballen, avsluttet Risholt.

Det store lyspunktet i kampen var scoringa til Jonas Johansen. Vi lot ham dvele ved den i stedet for å filosofere over kampens avslutning:

- Jeg fikk pasningen av Carl Erik og klinket til på direkten med venstrebeinet. Det var på tide at jeg scoret i serien nå. Da jeg spilte i Haugesund lå jeg på 7-8 mål i sesongen som midtstopper, så jeg har savnet nettsusen hittil i år, fortalte han.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor