Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

God debut av Jahr

Publisert  19.05.2006
Kristian Jahr debuterte for KIL/NTG i seriesammenheng, og var ikke snauere enn at han satte inn det første målet.  

Endelig er Kristian Jahr tilbake etter skade. 16-åringen fra Fagernes kvitterte for trenerens tillit ved å score kampens første mål.
KIL/NTG var det førende laget i første omgang. Grunnet en 5. divisjonskamp mellom Sandaker/Sinsen og Ullern 2 kom kampen litt seint i gang på den søkkblaute kunstgressbana på Nordre Åsen.

Det var imidlertid ikke så ille at det var umulig å spille fotball utpå der, og utover i kampen tørket det også opp en del.

I de siste kampene har KIL-gutta slitt litt med å finne veien til nettmaskene. Så også i dag. Først fikk Sverre Digerud en mulighet da han fikk ballen i beina på 5-meteren. Han fikk dessverre aldri skutt. Så var det Stian Aaserud sin tur. Fra to meters hold klarte han å få få sendt av gårde et løst skudd, men keeper klarte å redde. Chris Lundhaug satte inn ballen i nettet etterpå, men da blåste dommeren for angrep på keeper. Det var nok riktig, men ifølge noen av våre spillere hadde Aaseruds avslutning vært over streken før keeper fikk fisket den ut.

Den tredje store sjansen fikk Kristian Jahr da han skaut i stanga fra spiss vinkel.

Så kom endelig målet - og det var faktisk ingen kjempesjanse. Etter en corner endte ballen ute i returrommet hos Kjetil Sørum. Han sendte ballen ut på høyrekanten til Chris Lundhaug som slo et knallhardt innlegg foran mål i knehøyde. På første stolpe var debutant Jahr på plass og flikket ballen inn bak Skeids meget gode keeper.

Jermund Udnæseth er endelig på vei tilbake etter ryggproblemene sine. Her er han sammen med Stig T. Aarsheim.
Etter pause var vi best i begynnelsen, men uten å skape det helt store. Petter Linstad og Tor-Christian Bækken hadde hvert sitt skudd fra brukbar posisjon, men for begges vedkommende endte ballen utenfor mål.

Drøyt halvveis fikk Stian Aaserud ballen ute på høyrekanten, han dro seg mellom to mann og forbi den tredje. Denne tredjemannen ble imidlertid overivrig og brukte ulovlige midler. Dommeren var ikke i tvil og dømte straffe uten at det kom alt for mange protester på det.

Straffen satte Sverre Digerud sikkert nede i det venstre hjørnet.

Der og da virket det som om resten av kampen skulle bli transportetappe. Skeid hadde ikke fått til mye etter pause, og vi hadde god kontroll på det meste. Det skulle dessverre ikke vare. Bare noen få minutter senere fikk Skeid straffe. Dommeren blåste da han så at Petter Linstad gikk litt for hardt i ryggen på en motspiller.

- Jeg gikk til riktig hjørne, og fikk en finger på ballen. Dessverre gikk den inn allikevel, fortalte keeper Kenneth Volden etter kampen.

Etter dette startet Skeid et stormløp mot KIL-buret, men de sleit med å treffe mål. Et par avslutninger rett på utsiden var det nærmeste de kom.

Dermed kunne gutta notere seg for sin første borteseier for sesongen, og samtidig den første trepoengeren hentet på kunstgress. Nå blir det ei ukes trening før lokaloppgjøret mot Hamkam neste torsdag.

- Jeg har aldri bommet på ei straffe noen gang, fortalte Sverre Digerud etter kampen.
Skeid - KIL/NTG 1-2 (0-1)
Nordre Åsen Kunstgress, 30 tilskuere

Gule kort for KIL: Tor-Christian Bækken og Kjetil Elfving.

0-1 Kristian Jahr (31)
0-2 Sverre Digerud (str. 69)
1-2 (str. 76)

KIL/NTG (4-3-3)

Kenneth Volden
Stig T. Aarsheim
Chris Lundhaug
Rune Tungen (K)
Kjetil Elfving
Kjetil Sørum
(Aleksander Eggum fra 88.)
Petter Linstad
Tor-Christian Bækken
Stian Aaserud
Sverre Digerud
Kristian Jahr
(Jermund Udnæseth fra 62.)

En fornøyd Kenneth Volden.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor