Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Patrick Holtet legger skoene på hylla

Av Lasse Andreassen. Publisert  13.08.2009
Men forlater ikke Gjemselund  
Frisparkeren får nå fri
Patrick Holtet – mannen med Norges kanskje mest følsomme høyrefot - legger
fotballskoene på hylla med umiddelbar virkning. - Vi er glad for at vi får med oss Pat videre som spillerutvikler, sier KIL-ledelsen.

28-åringen har vært en av de store profilene i KIL Toppfotball siden han kom til Gjemselund foran 2003-sesongen. Etter over 150 kamper i KIL-drakta er det slutt på moroa.

- Jeg har det siste halvåret slitt med skader i anklene, og for å kunne fortsette med toppfotball var det helt nødvendig å legge meg under kniven. Det er jeg ikke motivert for, og jeg velger derfor å gi meg mens leken er god, sier Patrick Holtet, som kan se tilbake på spill for moderklubben Flisa, Elverum, Viking, Skeid og KIL Toppfotball - samt prøvespill for selveste Manchester United - i tillegg til en rekke u-landskamper for Norge.


Takk til Burger´n for mange fine øyeblikk på Gjemselund og våre bortebaner
Then to the good news
Selv om fotballskoene blir pensjonert, har ikke Pat planer om å forlate Gjemselund. Han fortsetter som KIL Toppfotballs spillerutvikler.

- Han vil bli en viktig ressurs for KIL også i tiden fremover. Vi er veldig fornøyd med at han fortsetter som spillerutvikler, sier KIL-leder Henrik Mohn, og får støtte av sportslig leder Morten Kristiansen.

- Pat har vært sentral i jobben med å kartlegge lokale talenter, og det er viktig for oss at han fortsetter den gode jobben han har satt i gang. KIL Toppfotball kommer til å satse tyngre på
lokale talenter, og i det arbeidet er Pat en viktig brikke, poengterer Kristiansen.

Kil.no har i årenes løp skrevet flere spatemetre om Pat. Det er vemodig at det er over på matta, men vi takker for all moro og innsats, og ser fram til fortsettelsen i en annen rolle. 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor