Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Min feil

Av Vegard Herlyng. Publisert  14.08.2009
Gjett hvem som tar på seg skylda for at det ikke ble tre poeng i Bergen. Men han gleder seg uansett over eget nivå  

Ediie gir ikke ved dørene.
- Vi burde vunnet mot Løv Ham, men jeg gjør en stor tabbe da jeg mister ballen mens hele laget er på vei fremover. Det gjør at de kontrer og scorer. Det var jævlig surt og jeg må ta på meg skylda for at to poeng forsvant, sa Edier Frejd til kil.no.

På mange måter har svenskcolombianeren vært en av årets «hiter» i Konsgvinger. Med solid backspill og gode offensive egenskaper har han blitt en publikumsyndling. På mange måter ble han derfor rask tilgitt av mannen i gata.

- Ja, det har fungert greit så langt i KIL-drakta. Det er kult at jeg holder nivået. Nå vil jeg bare presetere så godt jeg kan for lagkameratene og fansen.

Kongsvinger har i årevis vært kjent for å ha et fotballag med godt samhold. Frejd mener det fortsatt gjelder:

- Vi har bra lagånd i KIL. Vi holder sammen og kjemper for hverandre både på og utenfor banen. Slik er det selv om det er knallhard kamp om plassene og alle vil jo selvsagt spille. Alle vet at fotball på dette nivået ikke er noen lek. Det skal være tøffe tak, men det går ikke utover lagånden, mener Edier Frejd.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor