Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Har fått kjeft hjemme

Av Vegard Herlyng. Publisert  16.08.2009
Edier Frejd forteller at han har fått kjeft på hjemmebane for å heade for mye over. Det gjorde han ikke mot Moss  

 
Derfor var han ekstra glad for at han klarte å styre ballen ned i hjørnet og sende Gjemselund til himmels etter bare tt minutts spilletid mot Moss. 

- Ja det var deilig å klare å styre den inn. Nå får jeg håper hun er mer fornøyd hjemme. Jeg har fått kjeft for å heade for mye over, fortalte Eddie med et smil etter 1-0 over Moss.

At det ble mål så vi egentlig lenge før ballen lå i nettet bak Moss sin keeper. Vår høyreback sto nemlig helt alene midt foran mål:
Randall med en assist mot Moss.
- Jeg merket med en gang at jeg var helt alene og bare håpet at ballen skulle komme inn i boksen. Når innlegget kom var det bare å takke og bukke og heade den inn. Det var moro og det var utvilsomt viktig at vi tok tre poeng i dag.

Den som hadde ansvaret for at ballen ble slått inn til Edier Frejd var Randall Brenes. Han var mannen bak frisparket ute på kanten og hadde dette å si om situajsonen:

- Jeg ser at Eddie er alene foran mål og treffer perfekt. Vi har trent på det mange ganger så jeg vet akkurat hvor de ulike bevegelsene kommer, fortalte Brenes etter kampen.

Vi gratulerer begge med flotte prestasjoner. Tusen takk gutter!
Jonas, Eddie og Andreas jubler for 1-0

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor