Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tre greie poeng

Av Jo Raabe. Publisert  21.08.2009
KIL/NTG surfet inn til en rimelig enkel seier mot HamKam 2  

Innbytter Aso Aram slo til med et flott mål i sluttminuttene.
På et etterhvert tussmørkt Gjemselund var det hjemmelaget som kom klart best igang. På begge kantene kom det flere ganger gode initiativer. Den første store sjansen kom imidlertid ikke før Patrick Hansen fikk sjansen til å serve ballen inn fra venstre. Det presise innlegget skapte trøbbel i feltet, og til slutt dukket midtstopper Aleksander Nilsen fram og satte ballen sikkert opp i nett-taket.

Nå kom en litt svakere periode som kulminerte i en stor HamKam sjanse. Heldigvis fikk et KIL-bein blokkert ballen i ei klynge rett foran mål.

Rett etter gikk KIL framover med mål i blikket - og mål ble det. Et nydelig angrep der Patrick Hansen, Gard Ragnar Killingberg og Magnus Solum var invovert endte med at sistnevnte satte bredsida til og plasserte et innlegg fra høyre helt nede i det bortre hjørnet.

Andre omgang startet med et HamKam-mål etter samme lest som KILs 2-0 scoring. Det lå nå en viss bekymring i lufta – juniorgutta har mer enn en gang i det siste sløst bort tilsynelatende sikre ledelser. Det skulle imidlertid ikke skje her.

Resten av kampen var en eneste enveiskjøring mot HamKam målet og vi fikk se mye pent spill og ditto mål. Gard Ragnar Killingberg kom alene med keeper to ganger. Den ene gangen satte han ballen mellom beina på ham, den andre gangen vippet han den elegant over sisteskansen. Deretter var det Magnus Solum sin tur til å score etter en flott vipp før Aso Aram satte kronen på verket med et kanonskudd fra tjue meters hold.

Vi er godt fornøyde med kampen, selv om HamKam nok mønstret et rimelig ungt lag. Banens desidert beste var Gard Ragnar Killingberg. Han har god teknikk, fin framdrift og gjør uventede ting. Enver Sjøli gjorde også mye bra for KIL/NTG.

KIL/NTG – HamKam 2 6-1 (2-0)
Gjemselund
20 tilskuere
Dommer: Erik Helgesen

Ingen gule kort

1-0 Aleksander Nilsen (9)
2-0 Magnus Solum (33)
2-1 51
3-1 Gard Ragnar Killingberg (61)
4-1 Killingberg (69)
5-1 Solum (82)
6-1 Aso Aram (87)

KIL(4-3-3)
Eirik Øyen Våg
Didrik Eriksen
Aleksander Nilsen
Sondre Nysether
Joakim Ruud Lia
(Aso Aram fra 72.)
Enver Sjøli
Simen Nordnes
(Mads Diego Skårdal fra 82.)
Gard Ragnar Killingberg
(Jonathan Dixon fra 85.)
Patrick Hansen
Magnus Solum
(Anders Bråten Fegri fra 85.)
Oliver Kalfoss
(Gaute Roaldsen fra 65.)
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor