Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Alvorlig?

Av Jo Raabe. Publisert  23.08.2009
Fysioterapeut Fredrik Birkemo er usikker på hva som feiler Edier Frejd.  

I det 22. minutt i kampen mot Stavanger gikk Edier knallhardt inn i en duell nede på høyrebacken. Som vanlig vant han ballen, men det var definitivt en strek i regningen, og det var tydelig at han hadde vondt. Birkemo signaliserte nesten umiddelbart at benken måtte forberede et bytte.

- Det gjorde veldig vondt, og jeg tror det er en vridning. Jeg har imidlertid aldri hatt noen problemer med kneet før og derfor aner jeg ikke hva som har skjedd, sa «Eddie»,

Vi håper selvfølgelig at det ikke er noen større skade skjedd med den tøffe svensken. Fredrik Birkemo er usikker på hva det er som er galt:

- Edier kjente en liten smell i kneet, men det er umulig for meg å stille noen diagnose i kveld. Vi har behandlet det for at det ikke skal bli hovent, og foreløbig er det vellykket, fortalte han.

Selv om vi presset på ville han ikke engang tippe hva som var galt eller hvor lenge Edier kan bli borte fra fotballen:

- Jeg kan verken bekrefte eller utelukke at det dreier seg om en alvorlig skade, men forhåpentligvis kan vi si mer i morgen. Da vil vi også ta en vurdering på hvorvidt vi sender ham på røntgen eller MR, avsluttet Birkemo.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor