Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Det viktigste var å score

Av Jo Raabe. Publisert  24.08.2009
Olav Tuelo var ikke i tvil om hva han var mest fornøyd med.  

Selvfølgelig forstår vi at det er viktig for en spiss å gjøre mål – for Olav er det jo også en stund siden sist han fikk nettkjenning, men vi ønsket også å rose ham for hva han gjorde på banen ellers. Han jobbet hardt på topp og lot aldri Stavangers spillere få hvile. Med det ga han jo også medspillerne sine mer rom og mer ro.

- Jeg hadde faktisk en assist i dag også, fortalte Olav før vi avkrevde han et svar på hvorfor det ble så mange mål riktige veien.

- I angrep setter vi fart og er kontante. Det er ikke bare tut og kjør - det ser ut som om det er en plan bak det vi gjør. I tillegg er jeg veldig fornøyde med at vi er rimelig kalde foran mål. Ved minst to av målene sentrer en spiller i brukbar avslutningsposisjon til en med enda bedre sjanse, og det er veldig bra, fortsatte han.

Hjemmelagets forsvar var svakt og hang ikke med når vi var gode. På bakgrunn av dette og det faktumet at vi scoret mye måtte vi bare bare spørre Olav:

Var dette en drømmekamp for en spiss?

Olav måtte tenke et halvminutt før han til slutt kom med en innrømmelse:

- I begynnelsen av kampen var det faktisk det.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor