Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Unødvendig spennende

Av Jo Raabe. Publisert  24.08.2009
Tom Nordlie gledet seg over seieren, men humøret hans varierte veldig underveis.  

- Jeg var redd for denne kampen – akkurat som jeg var det mot LøvHam. Vi var favoritter mot et lag som er vanskelige å møte på bortebane, fortalte han oss.

Det ble ingen enkel kamp, men i begynnelsen av oppgjøret var det ikke noe som tydet på at det skulle bli spennende.

- Vi er veldig gode de første 25 minuttene og bør lede med 2-3 mål. Selv om det er rundt dette tidspunktet Edier måtte gå ut mener jeg ikke at det er grunnen til at prestasjonene våre sank. Steinar lå riktignok litt for dypt som midtstopper, men etter at han og Johan byttet plass var han god som back, fortsatte Tom.

Andre omgang ble en målfest av de sjeldne med intet mindre enn seks scoringer. Selv om enden ble god var det hjemmelaget som startet målshowet:

- Det var god stemning i pausen og derfor kom det som en kalddusj da de tok ledelsen litt ut i andre omgang. Heldigvis klarte vi å komme oss inn i kampen igjen og å snu det hele til seier. På 4-2 trodde nok alle unntatt jeg at det var avgjort, så jeg ropte og skreik for at gutta skulle fokusere og holde konsentrasjonen oppe. Dessverre glapp Randal backen i situasjonen som endte med straffe, og dermed endte vi opp med å lage spenning igjen. Uansett ble det seier til slutt og det er jeg definitivt fornøyd med avsluttet treneren.

I løpet av kampen var Nordlie stadig i diskusjon med representanter fra dommerkvartetten. Dommerdebutant Ola Hobber Nilsen hadde definitivt ingen god dag og vi finner Toms ord svært dekkende:

- Dommeren var på samme nivå som vi var på vårt dårligste. Heldigvis hadde vi et litt høyere nivå innimellom!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor