Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Nordlie ønsket i FFK

Av Lasse Andreassen. Publisert  25.08.2009
I tenkeboksen etter henvendelse fra plankebyen  

Som de fleste har fått med seg, er Tom Nordlie blitt kontaktet av FFK, som ønsker hans tjenester etter å ha havnet i en farlig posisjon på tabellen. Tom har ikke pr tirsdag ettermiddag mottatt eller tatt stilling til et konkret tilbud.

- Det er korrekt at Tom har mottatt en henvendelse fra FFK. Han har også informert styret om dette, og på alle måter opptrådt redelig og korrekt overfor klubben, sier styreleder Henrik Mohn til kil.no. – Det er ikke uvanlig at klubber gjør uoffisielle henvendelser til trenere og spillere i andre klubber, men i dette tilfellet har saken kommet media for øre før det en gang foreligger et tilbud, sier Mohn.

Kongsvinger Toppfotball har i ettermiddag hatt et møte med Tom Nordlie og gjort det klart at KIL svært gjerne ser at treneren fullfører sin kontrakt, som gjelder ut sesongen. - Men Tom har en klausul i sin kontrakt med oss som gjør at han står fritt til å forlate oss til fordel for klubber høyere i seriesystemet. Vi forholder oss til det, og kan ikke gjøre annet enn å avvente Nordlies respons på et evt tilbud fra FFK. I mellomtiden sonderer vi selvsagt terrenget på jakt etter andre trenerkandidater, både internt i klubben og i resten av fotball-Norge. Både vi og Tom er opptatt av å gjennomføre prosessen vi er inne i på en ryddig måte. Det er på ingen måte fattet noen beslutning pr tirsdag ettermiddag. Tom må ha et konkret tilbud å forholde seg til, og han legger også vekt på hva familien måtte mene om et eventuelt skifte, sier Henrik Mohn.


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor