Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Jo Raabe. Publisert  25.08.2009
Gleden over seier er udelt, men under kampen svingte det mentalt for flere av oss.  

På den minste Adeccoligaarenaen – litt utenfor sentrum av Stavanger var KIL på besøk for første gang. I følge speaker var det 515 tilskuere på stadion, men da må mange ha gjemt seg godt. Vi ville tippe på halvparten. Hjemmepublikumet imponerte oss ikke spesielt mye – de gjorde definitivt ikke noe vesen av seg. En gjeng som derimot gjorde vesen av seg var KIL-supporterne. Tjue-tredve stykker hadde tatt turen over fjellet, og de laget virkelig leven gjennom hele kampen.

Stemningen var på topp da Ørjan Berg Hansen scoret allerede etter 17 sekunder, men sank naturlig nok noen hakk da Stavanger snudde og gikk opp i ledelsen i begynnelsen av andre omgang. Vi prøver imidlertid å huske begynnelsen og slutten av kampen. KIL rundspilte hjemmelaget i første halvdel av andre omgang, mens vi scoret fire mål på den siste halvtimen.

Som statistikken under viser var dette en meget fortjent seier. Effektiviteten vår var heller ikke så verst, men er ingenting målt mot hjemmelagets. Tre mål på fire sjanser lar se

Ikke akkurat folksomt. 515 var det ihvertfall ikke.


Sjanser Stavanger – KIL:
1. omgang: 1-5
2. omgang: 3-5

Cornere Stavanger – KIL
1. omgang: 0-5
2. omgang: 4-0

Pluss: Vi er til tider veldig gode offensivt. Når vi setter opp tempoet er vi mye bedre enn Stavanger.

Minus: At vi to ganger slipper hjemmelaget inn i kampen igjen etter at den burde ha vært avgjort.

Overraskelsen: Steinar Strømnes kom inn da Edier Frejd måtte ut med skade. Han var ikke helt heldig som midtstopper, men desto bedre som back. Kanskje vi får se ham mer her?

PS: Dommer Ola Hobber Nielsen debuterte i Adeccoligaen. Det var nok ikke tilfeldig at han ble satt opp på en stadion der en ikke kunne forvente mye trøkk fra tribunen.

PS: Den ene assistentdommeren kom fra Stavanger. Det er ikke første gang i år at det skjer at en av dommerne er fra hjemmelagets lokalmiljø. Vi lurer veldig på hvorfor NFF setter seg selv og andre i en situasjon som kan vekke undring.

PS: Speaker på SIF-stadion var meget engasjert. Av en eller annen grunn var han helt i skyene da han presenterte dommerobservatøren!

PS: Det ble en smule forvirring rundt Stavangers tredje målscorer Michael Haukaas. Da han satte inn straffesparket til 3-4 hadde han nemlig på seg trøye nummer 23 – et draktnummer som ikke var satt opp i kamprapporten. Forklaringen var at han hadde tatt av seg den blodige trøya med det vanlige nummeret sitt i pausen. For ordens skyld, dommerne var informert.

PS: Stavanger er det andre laget i år vi tar seks poeng fra. Det første var Moss.

PS: Ørjan Berg Hansen spilte sin 80. kamp for KIL. Etter at Patrick Holtet takket av er han den nåværende KIL spilleren med nest flest seriekamper for KIL. Selvfølgelig er det Kai Olav Ryen som leder den statistikken.

PS: Kai Olav Ryen fikk sitt første gule kort for sesongen.

PS: Fem spillere scoret i en og samme kamp for KIL. Sist gang det skjedde var i den legendariske 5-4 seieren mot Vard Haugesund i 2004.

PS: For 20 år siden vant KIL 4-1 mot Moss i 20. serierunde. Cato Holtet og Ståle Bokalrud scoret to mål hver.

PS: For 10 år siden vant KIL 1-0 over Odd i Tippeligaen. Andreas Alm scoret sju minutter før slutt foran 2121 tilskuere.

For et fantastisk firmanavn! Dessverre fant vi verken bilen til elektriker Strøm eller baker Bollerud.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor