Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tant og fjas

Publisert  22.05.2006
Vi serverer fine bilder, spillernes meninger og noen sleivspark fra kampen i Drammen.  

Gutta ble ikke avkledd i Drammen. 
Fanpost mottas på kilpost@kil.no

Etter kampen var det bred enighet om at en god bortekamp var gjennomført. Dessverre ble det ikke poeng ut av det denne gangen. Både tilfeldigheter og dyktighet bidro til det. KIL hadde for eksempel en drøss med cornere og frispark i god posisjon, men søndag satt ikke dødballene skikkelig. Patrick Holtet tar på seg noe av ansvaret for det:

- Jeg hadde problemer på det bløte underlaget, og sklei med standbeinet ved flere anledninger. Jeg går for gull hver gang og da er det små marginer. Treffpunktet er ikke så stort, men det er for dårlig av meg. Jeg hadde vel bare en bra corner. Det var den som Kamark nesten scoret på, sa en selvkritisk silkefot etter kampen.

Ragnar Koffeld gjorde nok en gang manns jobb på topp helt til han var utslitt. Sammen med resten av laget sørget han for at Godset ikke fikk spille seg fremover på banen:

- Uff ja, det ble mye løping. Defensivt blir det enormt mye og det gjør at jeg kanskje orker litt lite offensivt. Jeg brukte ihvertfall utrolig mye krefter i første omgang, og ble helt tom utover i andre. Jeg syns vi er nære i dag, sa Ragnar, før han sa noen ord om motstanderen:

Ørjan Berg Hansen var sammen med Peter Lindau og Paul Olausson svært toneangivende.

- Vi hadde hørt mye om Godsets gode forsvar, men de er nok litt oppskrytt. Jeg er veldig fornøyd med at de ble tvunget til å slå langt, men vi skulle gjerne hatt et mål eller to.

En av de som var nære mål var innbytter Paul Olausson. Han var frisk etter pause, men det ble med fint kantspill fra svensken.

- Jeg synes både for min egen del og for laget sin at vi spiller bra. Dessverre er det de som scorer og målene preger jo kampen litt. Jeg syns vi styrer og skaper sjanser. Vi forsøker å presse på selv om vi havner under. Det er kanskje dumt å si at resultatet er urettferdig når det er de som scorer, men jeg synes vi er minst like bra spillemessig hele kampen, sa Paul.

Indreløper Ørjan Berg Hansen kombinerte ofte fint med Olausson, og svensken hadde bare godord på lager om sin nye lagkamerat.

- Jeg har ikke spilt så mye med Ørjan før, men han er god og det er bare å være spillbar så kommer ballen. Han fant meg fint noen ganger, sa Paul, før han i all beskjedenhet nevnte at han nå vil starte mot Bryne på torsdag.

Ørjan, som er ny i klubben, kunne etter kampen fortelle at tapet svei skikkelig selv om han ikke har vært KIL-gutt så lenge:

Det svir like mye som om jeg skulle ha vært i klubben i ti år. Nå er det KIL som er laget mitt, sa indreløperen.

Til slutt tar vi med noen muntre sleivspark fra Peter Lindau. Han kjenner Godset godt fra før, og var ikke imponert over sin tidligere klubb:

Hadde banen vært bedre hadde vi nok vunnet, sa Peter, og tenkte på Godsets uttalelser om baneforholdene tidligere i vår.

- Godset var gode på dødball, men ellers slo de jo bare langt. Med så mye penger som de har så burde de absolutt vært bedre. Hadde vi hatt så mye penger som Godset så hadde vi spilt som Barcelona, slo Peter fast.

Patrick Holtet var ikke like presis som vanlig på dødball.

Så til tallene. Som vi ser er det ganske jevnt i antall sjanser. Vi snakket med to sjansetellere og en hadde 7-7 og en annen hadde 4-4, så her er det vel som alltid et spørsmål om hvordan man teller.

Uansett: KIL skulle hatt poeng!

Sjanser Godset - KIL
1. omg: 3-3
2. omg: 4-4

Cornere Godset - KIL
1. omg: 2-4
2. omg: 1-4

Pluss: Gutta var fullt på høyde med opphausa Godset.

Minus: Sjansene omsettes ikke i mål.

Overraskelsen: At «velspillende» Godset endte opp med å mæle ballen oppover i store deler av kampen. Vi tror ikke det var på grunn av banen.

PS: Bare to spillere i KILs startoppstilling startet mot Godset i Drammen i fjor. De to var Gundersen og Lindau.

PS: Følgende spillere har kamper for både KIL og Godset: Vegard Hansen, Vidar Evensen, Kjetil Johansen, Peter Lindau, Einar Kalsæg.

PS: Peter Lindau spilte sin 20. kamp for KIL.

PS: KIL hadde sykdomsproblemer før kampen. Både Rønning, Byfuglien og Kamark har vært dårlig de siste dagene. Rønning ble ikke erklært spilleklar før det ble klart at maten ikke kom opp igjen tre timer før kamp.

PS: KIL måtte bestille en ny hvit keeperdrakt til kampen. Hvis Eriksen er overtroisk går nok den rett i søpla, selv om keeperen ikke kan lastes for tapet.

PS: Storhaug FK har nå gått forbi KIL i NM i Fotballquiz. Ikke bra! Klikk deg inn via linken i venstre marg på kil.no.

PS: Endelig ble det nok folk til at supporterklubbens buss gikk som planlagt. Det hørtes godt at de var der.

PS: For tjue år siden var KIL litt oppi dalen fra Drammen. Brune Mjøndalen nedsablet KIL med hele 4-0. Huff! Tom Gulbrandsen, Odd Johnsen og Freddy Ørbeck (2) scora for hjemmelaget.

PS: For ti år siden ble det også stortap i åttende runde. Stabæk vant 5-0 på Nadderud. Belsvik, Gärdeman (2), Viljugrein og Mayer scoret for bæringene.

Sitatet: Peter Lindau sto i dusjen og fikk beskjed om at bussen skulle gå om fire minutter.

- Perfekt, da er det godt om tid, sa svensken.

Dommer Morten Høgberg tegner og forteller. Han var nesten usynlig og det er jo som regel et godt tegn for en dommer.

Fredrik Eriksen i sin nye keeperdrakt.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor