Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Årsbeste av supporterklubben

Av Lasse Andreassen. Publisert  02.09.2009
Langt over halvparten av supporterklubben var på plass. Imponerende på en tirsdag.  
Tom Nordlie fikk selvsagt sin hilsen, som ble vist på TV både lenge og vel. Kil.no tipper at Tom tar den med et vemodig smil, vel vitende om at supporterklubben er takknemlig for det han rakk å gjøre for KIL i løpet av det knappe året han var her. Og litt humor har vel aldri skadet noen...


Særlig når vi vet at mange av medlemmene bor i Oslo og andre lugubre steder, selvsagt mot sin vilje, og bare av nødvendighetshensyn. En grovtelling ut fra bilder forteller at godt over 200 feststemte supportere hadde fulgt oppfordringen på Facebook og diskusjonsforumet på www.kilsk.com om å ta med seg selve kroppen og møte opp. Å se på TV holdt ikke denne gangen. Nå var det nødvendig å vise laget at ytre omstendigheter ikke teller for et bankende klubbhjerte. Kjære alle sammen, kom på kampen! (fortsetter under neste bilde).


Markante profiler i kampen KIL - Alta takker supporterklubben og resten av tribunefolket for et trøkk utenom det vanligeOg det fungerte. Gjett om det funka! Folk kom kjørende fra Oslo, Lillehammer, Hamar, Elverum og gudveithvor og skulle hjem igjen samme kveld. Da de ankom Gjemselund, hadde de stemme. Da de vendte nesa hjemover var de stumme. For makan til lyd har vi sjelden hørt fra Felt J, og stemmebåndene ble satt på en hard prøve. Men laget fikk støtten de trengte, og takket og bukket så mye for det etter kampen. Resten av tribunefolket lot seg også rive med, og vartet opp med stående applaus både for dagens store kriger, Magnus Sylling Olsen, og resten av laget i kampens sluttminutter.

Enda morsommere; de ga seg ikke. Trampeklapp i flere minutter etter avblåsning er sjelden vare, men det kan vi leve med.

Laget var også sjelden vare tirsdag kveld 1. september 2009.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor