Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Jaffal ikke straffe!

Av Lasse Andreassen. Publisert  02.09.2009
Andreas Moens budskap etter det røde kortet er klokkeklar  

Råtass-Moen mens han fremdeles var opptatt i det gode selskap
- Jeg skal gjerne tilgi dommeren at han ikke fikk med seg realiteten i situasjonen som førte til rødt kort og straffe, men det skjedde faktisk ingen ting, sier Andreas Moen til kil.no umiddelbart etter kampen. – Altaspilleren var i en farlig posisjon, men så tråkket han på ballen og gikk overende idet han skulle skyte. Jeg var knapt nok borti ham med hånda. Tvert imot var jeg veldig bevisst på at vi var inne i boksen, og jeg tenkte ”nå må jeg for all del unngå en felling og straffe”.

Derfor skjønte jeg lite eller ikkeno da dommeren blåste og trakk fram det røde kortet. Når resultatet ble som det ble, er det greit. Jeg er ikke vant til å bli utvist, så sånn sett var det litt kult. Men hadde vi tapt på akkurat den situasjonen, hadde det vært bittert, sier Moen.

Conny Månsson bekrefter Moens versjon fra den andre enden av garderoben. – Jeg så det hele på nært hold. Andreas var ikke i nærheten av å dytte Altaspilleren, sier han.

De færreste fikk med seg at Carl-Erik Torp prøvde å ta livet av Magnus Sylling Olsen etter en scoring, men her har Torpern åpenbart fått nok av en som scorer 2 og lager straffe i tillegg.
Andreas fikk, til tross for sin utvisning, oppleve et Gjemselund som presterte årsbeste i lydnivå og entusiasme. Hvordan var det?

- Det var et fantastisk trøkk! Først og fremst ble vi løftet fram av supporterklubben, men resten av publikummet bidro også sterkt. Det er vanvittig moro å spille når tribunefolket er like tent som laget. Og i dag var vi tent. Jeg hadde en sterk følelse da vi gikk på banen etter pausen i dag: Dette fikser vi. Jeg visste faktisk at vi ville vinne, sier ”råtassen” Andreas Moen.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor