Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Viktig poeng

Av Jo Raabe. Publisert  03.09.2009
KIL/NTG har fortsatt alt i egne hender i kampen om opprykk  

Gard Ragnar Killingberg var sentral på det siste KIL-målet.
Det ser ut som om det skal stå mellom KIL/NTG og Valdres i kampen om kretsmesterskapet og opprykket. Det gjorde at det var en del som sto på spill når juniorlaget dro på langtur til Fagernes torsdag. Etter bare å ha klart uavgjoert mot Elverum visste gutta at de måtte ha poeng for ikke å tape for mye terreng i toppen av tabellen.

KIL/NTG var hakket bedre enn hjemmelaget i første omgang, men fikk ikke uttelling før på overtid. Det hele skjedde etter en merkelig situasjon der vi nok må sende en blomst til dommeren som takk. Magnus Solum fikk ballen feilvendt før han snudde seg og avsluttet. Keeperen reddet ballen, men dommeren ga Magnus en ny sjanse ved å dømme frispark. Den misbrukte han ikke, men sendte kula inn i nettet bak en feilplassert keeper.

Det gikk dessverre ikke langt ut i andre omgang før hjemmelaget utliknet. Det målet kom også på en dødball, noe trener Pål Håpnes var meget misfornøyd med.

- En mann får stå å heade inn ballen på første stolpe. Det burde vi definitivt ha forhindret, fortalte Pål.

Snart var imidlertid Magnus Solum på farten igjen. Kvarteret før slutt ekspederte han Gard Ragnar Killingbergs innlegg inn i nettet og ga KIL/NTG ledelsen tilbake. Heller ikke nå fikk gutta nyte ledelsen spesielt lenge. Bare fire minutter seinere utliknet hjemmelaget på ei uhyre billig straffe etter at en Valdresspiss datt som en potetsekk i en løpeduell med Simen Nordnes.

Kampen ebbet ut med uavgjort, noe som egentlig var helt greit etter spill og sjanser. Helt greit var det som tidligere skrevet også i forhold til spenningen i toppen av tabellen.

- Det var viktig at vi tok poeng her oppe. Nå har vi fortsatt alt i våre egne hender, og det er godt å vite, fortalte Pål Håpnes.

- Magnus Solums to scoringer gjør at han som spiss får mer enn godkjent karakter. Også debutant David Pedersen på høyrebacken klarte seg bra. Ellers spilte alle gutta en brukbar kamp, avsluttet treneren.

Valdres – KIL/NTG 2-2 (0-1)
Blåbærmyra kunstgress
50 tilskuere
Dommer: Nils Arne Solberg

Gult kort for KIL/NTG: Aleksander Nilsen, Mats Diego Skårdal, Jan Miguel Borsheim

0-1 Magnus Solum (45)
1-1 (55)
1-2 Solum (75)
2-2 (str. 79)

KIL/NTG (4-2-3-1)
Eirik Øyen Våg
David Pedersen – kom bra fra debuten
Aleksander Nilsen
Aso Aram
Joakim Ruud Lia
(Richard Dalsberget fra 80.)
Mats Diego Skårdal
Simen Nordnes
(Enver Sjøli fra 85.)
Jonathan Dixon
(Jan Miguel Borsheim fra 76.)
Gard Ragnar Killingberg
Patrich Hansen
(Anders Bråten Fegri fra 84.)
Magnus Solum
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor