Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tap i toppoppgjøret

Av Jo Raabe. Publisert  08.09.2009
KIL tapte mot Hønefoss og tapte terreng på tabellen  

Randal slo innlegget...
Første omgang må ha vært særs underholdende for den nøytrale tilskuer med to lag som ville angripe, med mange overganger og ditto sjanser. Publikum hadde knapt fått satt seg før hjemmelagets Ellefsen fikk en enorm sjanse etter corner fra venstre. Fra fire meters hold klarte han å heade ballen høyt over mål. Noe av grunnen var nok at han var rimelig hardt presset av en KIL-forsvarer.

Hønefoss fortsatte å presse på, og allerede nå fikk vi se det som kom til å bli en gjennomgangsmelodi. Vårt forsvar sleit med de gode spissene Lafton og Tegström. Både langs bakken og i lufta var de stadig vekk en trussel. Heldigvis led de også av en slags avslutningsvegring før pause. Ved flere anledninger skal vi være glade for at de ikke var mer hissige på grøten.

Dødballer hadde vi allerede sett at Hønefoss var gode på og vi måtte kapitulere på den andre corneren deres. Midtstopper Frode Lafton var sterk og fikk headet ballen i mål bak Conny Månsson.

...Magnus scoret
Det så ut som om målet vekket KIL. Bare fire minutter gikk før vi klarte å utlikne etter et glitrende angrep. Randal Brenes på høyrekanten slo et perfekt innlegg til Magnus Sylling Olsen. Han fulgte opp med et akkurat like perfekt hodestøt som sendte ballen inn i keepers venstre hjørne.

KIL fortsatte å kjøre på og kunne godt ha tatt ledelsen før pause. Sylling Olsen hadde et godt skudd fra like utenfor sekstenmeteren mens Carl Erik Torp fikk muligheten på nesten blank goal litt skrått fra venstre. Uansett slappe vi ikke av slappe på tribunen. KILs defensive spill var fortsatt ikke for de med svake hjerter og det var igrunnen helt greit at pausen kom slik at vi fikk roet ned pulsen litt. Uavgjort var greit nok, men KIL avsluttet best.

Olav Tuelo Johannesen jobbet og sleit, men det ble ingen scoringer i dag.
Dessverre besto vi ikke prøven da vi kom på banen igjen. Hjemmelaget fortsatte med fine kombinasjoner og godt pasningsspill framover. Vi kom altfor ofte på halvdistanse slik at tidligere nevnte Tegstrøm og Lafton fikk alt for god tid. Innimellom kommer man seg unna med slikt, men sjelden i sekstenmeteren. Med bare minutters mellomrom fikk Hønefoss spille seg helt inn på fem meteren der henholdsvis Lars Lafton og Leo Olsen enkelt og greit kunne bredside hver sin sjanse inn i mål.

Den som ventet på et stormløp mot Hønefossmålet måtte dessverre vente forgjeves. De la seg selvfølgelig bakover på banen, men vi klarte aldri å skape noe ordentlig trykk. Riktignok fikk vi tre store sjanser, men de føler vi at kom mer som en følge av tilfeldigheter enn godt spill. Olav Tuelo Johannesen var nærmest scoring da han med en susende volley smalt ballen i stanga fra vel 20 meters hold.

Uten reduseringsmål ble det aldri noen nerve. Hønefoss kunne dermed kontrollere inn tre poeng og tabelltopp.

For fakta, se kamper.

Henry Joseph Shindika kom nok en gang inn som innbytter, men rakk ikke å markere seg.


Ørjan Berg Hansen og resten av forsvarsrekka fikk en del trøbbel.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor