Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Forsvaret forteller

Av Jo Raabe. Publisert  09.09.2009
Det defensive spillet til KIL var et diskusjonstema etter kampen.  

KIL-trener Øyvind Eide fikk ikke noe koselig hjemsyn med hjembyen. Her prøver han å justere laget fra benken.
Med det som bakgrunn sørget vi for å få oss en prat med par fra den bakre fireren. Yngvar Håkonsen opplevde faktisk sitt første tap med KIL etter overgangen fra Tromsø og så rimelig deppa ut der han satt langt inne i garderobekroken.

- I dag gjør vi både personlige og kollektive feil. Defensivt er vi altfor ofte på halvdistanse og det gjør at vi ikke henger helt sammen. Dette lagtakiske må vi få gjort noe med til neste kamp, fortalte sørlendingen.

Et lyspunkt i andre omgang var Kai Olav Ryens innhopp. Ikke bare så det ut til å gi litt mer ro i de bakre rekker, men selvfølgelig er det også viktig å få den rutinerte klippen tilbake fra skade. I et par uker har han slitt med leie kramper bak i leggene.

- Beina er OK i dag, og jeg håper på å være aktuell for en plass i startelleveren på søndag. Planen er å trene for fullt på torsdag og se hvordan det føles, fortalte han oss.

Da Ryen kom inn på banen lå KIL under med to mål. Selvfølgelig konsentrerte da Hønefoss seg om å tette igjen hjemover og slå ballen langt hver gang de fikk sjansen.

- Spissene til Hønefoss var gode både i bak- og mellomrommet. De er godt synlige for medspillerne sine og får store rom. For oss er det nesten motsatt framover. Vi klarer ikke å finne rom framover på banen i det hele tatt, avsluttet Kai Olav.

Johannesen og Johansen i fokus.


En stakket stund kunne supporterne juble, men dessverre ble det mindre å feire etterhvert. Uansett skal de ha ros både for kvalitet og kvantitet.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor