Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

En glad laks

Publisert  22.05.2006
Det er vel ikke mange lakseelver i Danmark, men KILs danske keeper smiler selv om han ikke får stå på A-laget om dagen.  

Ulrik i aksjon mot Galterud i tredjedivisjon.


Ulrik Thomsen kom til KIL i vinter fra danske FC Nordsjælland for å kjempe om keeperplassen med Fredrik Eriksen. I vinter sto begge keeperene noen kamper, men da seriestart nærmet seg falt valget på Fredrik Eriksen. Han har tatt godt vare på sjansen, men Ulrik Thomsen har ikke gitt opp kampen om den grønne, hvite eller svarte trøya.

Mandag voktet han målet for reservelaget mot Galterud, og ble ikke stilt på de helt store prøvene. Han var godt fornøyd med lagkameratene i en kamp KIL 2 vant 5-1.

- Jeg synes vi spiller fantastisk de første tjuefem minuttene. Da spiller vi de helt ut og avgjør i realiteten kampen. I den perioden visste de ikke hva de skulle gjøre i det hele tatt, og vi kjørte over dem. Etterhvert senker vi tempoet litt og de kommer mer med.

Selv om Ulrik koste seg mot Galterud legger han ikke skjul på at han helst vil stå i mål for A-laget:

- Det er klart jeg heller vil spille i Adeccoligaen enn i tredjedivisjon, men jeg er jo glad for å spille kamper. Det er gode gutter jeg spiller med så det er fint. Men det er ingen tvil om at jeg er hundre prosent parat hvis jeg skulle få sjansen for A-laget, forteller dansken.

Keepertrener Morten Kristiansen sammen med sin danske elev.

Ellers kan Ulrik fortelle at han trives godt i småbyen Kongsvinger:

- Ja, det er fint i Kongsvinger, men det kan være litt kjedelig sammenlignet med København. Men jeg kom hit for å spille fotball så det er det viktigste, og nå som været blir bedre og bedre så er det fint.

Keeperen kan også fortelle om et problemfritt forhold til konkurrent Fredrik Eriksen:

- Ja, jeg har det kjempegøy med Fredrik. Det går fint an å være både venner og konkurrenter, sa Ulrik rett etter GalterudkampenDet ble mange ensomme minutter mot Galterud for Ulrik Thomsen.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor