Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kunstgressreparasjon

Av Lasse Andreassen. Publisert  16.09.2009
Rykter om stengt bane i mange dager, var storm i et vannglass. Treninga går som normalt på fredag  

Hollandsk støvsuger, kraftig modell
Rykter om stengt bane like før en viktig kamp, klarte tidlig onsdag å trekke selveste NRK til Gjemselund, men de reiste med uforrettet sak. Ujevnheter i underlaget mot sittetribuna blir riktignok rettet ut, men det er ikke verre enn at A-laget trener på halv bane på torsdag. På fredag skal alt være ved det normale igjen.

- Dette har vi ventet på siden før sommerferien, sier Rune Løvberg i Kongsvinger Sportsanlegg til kil.no. - Problemet har vært at den hollandske leverandøren ville samkjøre denne jobben med en annen jobb på Østlandet, og det har ikke klaffet før nå. De har satt mange mann på jobben onsdag kveld og hele torsdag. Det er viktig å få utført disse reparasjonene, både med tanke på banekvaliteten og fordi anlegget skal sertifiseres, sier Løvberg.
Litt av gresset må skjæres bort. Men etterpå blir alt som nytt.
For å få planert de forholdsvis beskjedne ujevnhetene under gressmatta, støvsuges gummikulene vekk fra området. Deretter skjæres en bit av matta av, underlaget repareres og dekket sys på plass igjen.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor