Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Hjemmekamp på bortebane

Av Jo Raabe. Publisert  17.09.2009
Men seier ble det allikevel!  

Jonathan Dixon (bakerst) og Aso Aram
Da Gjemselund stadion på to dagers varsel ble stengt for vedlikehold var det en litt stresset lagledelse for KIL/NTG som jaktet distriktet rundt etter et sted der juniorkampen mot Elverum kunne spilles. Til slutt fant vi plass på Grue stadion. Vi benytter anledningen til å takke vertene på Kirkenær så mye for at vi fikk bruke banen deres.

Dog ble den ikke brukt til noen festforestilling. KIL/NTG var riktignok det klart beste laget og vant fullt fortjent, men noe finspill ble det aldri. Vi fikk se mengder med balltap og feilpasninger mens vi savnet mer spill på kantene og større bevegelse rundt ballfører. I stedet ble det oftest valgt alt for vanskelige løsninger – gang på gang så vi KIL-spillere som tråklet seg inn i Elverumforsvaret uten resultat.

Vi skal passe oss så vi ikke svartmaler. Selvfølgelig var det en del bra også. Jonathan Dixon ble plassert i en uvant spissrolle fra start, men klarte seg helt OK – spesielt når han møtte i mellomrommet ned mot midtbanen. I det 9. minutt fikk han vende opp på sekstenmeteren og fyre løs. Skuddet var slett ikke verst, men det smalt dessverre i stanga.

Dixon skulle gjøre opp for seg senere i kampen. Den første revansjen kom på 1-0 målet. Patrick Hansen la flott inn fra høyrekanten og Jonathan flikket ballen videre til Simen Nordnes. Kapteinen kom på et flott løp og lobbet ballen vakkert over keeper og inn i mål.

Utover i andre omgang satt vi aldri med hjertet i halsen i frykt for at Elverum skulle utlikne, men en ettmålsledelse er jo alltid farlig. Helt trygge ble vi derfor ikke før den ble doblet. Innbytter Jan Miguel Borsheim ble meid ned av en utrusende keeper og fikk straffe. Denne tok Jonathan Dixon seg av på en eksemplarisk måte og fastsatte dermed sluttresultatet til 2-0.

KIL/NTG – Elverum 2-0 (1-0)
Grue stadion
20 tilskuere
Dommer: Trond Nesset

Gult kort for KIL/NTG: Richard Dalsberget

Mål:

1-0 Simen Nordnes (27)
2-0 Jonathan Dixon (str. 69)

KIL/NTG (4-3-3)
Eirik Øyen Våg
Sondre Nysether
(David Pedersen fra 55.)
Anders Bråten Fegri
Aso Aram
Richard Dalsberget
(Didrik Erichsen fra 74.)
Enver Sjøli
(Magnus Solum fra 58.)
Mads Diego Skårdal
(Gard Ragnar Killingberg fra 64.)
Simen Nordnes (K)
Patrick Hansen
(Jan Miguel Borsheim fra 64.)
Jonathan Dixon
Gaute Roaldsen
(Kenneth Bygård fra 80.)


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor