Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Våt fornøyelse

Publisert  23.05.2006
Kil.no fulgte dagens trening på Brandval. Det var en våt fornøyelse.  

Vått, men gode baneforhold på Brandval i ettermiddag.
Vegard Skogheim ledet treninga alene i dag, og han satte først i gang gutta med pasningsøvelser. Da kil.no endelig kom seg til Brandval bortimot klokka fem, var det imidlertid en annen dans som gjalt.

Gutta trente da avslutninger, og kvaliteten var riktig så god. Innlegg og pasninger var presise, og avslutningene satt som regel på det riktige stedet - i mål. Det hele var riktig så oppløftende, så Jaakko Nyberg og hans lagkamerater må nok sørge for å holde KIL på god avstand fra 16-meteren for å hindre baklengsmål på torsdag.

En av de som imponerte mest var Tore Andreas Gundersen. To ganger på rad satte han inn tre strake mål, og han var blid som ei sol (et himmellegeme vi vagt husker å ha sett en gang for lenge siden).

Like blid var han nok ikke etter treninga. Han har et veddemål på gang med Trond Amundsen der avtalen er at dersom KIL taper og Tore spiller, skal Trond få velge Tores hårfarge. Dersom KIL vinner skal Trond spare til langt hår. Vi slipper heldigvis å se det siste, og resultatet er følgelig at Tore Andreas nå sprader rundt med blondt hår. Vi takker Eskil Koffeld som var på plass i garderoben og fikk knipset det avslørende bildet.

 
- En mann må holde sine ord, sa Tore og så ned mens Håkon sprutet fargen i håret hans

Eskil er på gang. Blir det comeback i neste uke?
Gledelig var det at Eskil ikke bare var fotograf, men også var å se på treningsfeltet i dag. Han har i flere uker slitt med en ekkel lyskestrekk, men deltok i dag på pasningsøvelsen. For ikke å friste skjebnen alt for mye valgte han å stå over avslutningsøvelsen, men han regnet med å være med for fullt på onsdagens økt.

Som kjent er gutta inne i en hektisk periode. Gutta rekker bare såvidt å få ned pulsen etter kampen mot Bryne før de setter seg på flyet til Bodø på lørdag.

Foreløbig har vi dog fokus på torsdagen.For de som takler dobbelt dose fotball på Kristi Himmelfartsdag kan vi også by på juniorkamp. KIL/NTG spiller hjemme mot Hamkam klokken 12.45. Vi regner med at bortelaget ledes av en som vanlig engasjert Frode Birkeland og at det blir en spennende og underholdende kamp.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor