Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Lasse Andreassen. Publisert  23.09.2009
En ny stemme gjallet utover Gjemselund i Jo Raabes fravær. Ikke at det spilte noen rolle, for supporterne overdøvet det meste likevel.  

Alle tar bølgen i utakt, bortsett fra Roger Risholt, som tar den i takt
Kort oppsummering av kampens mindre viktige detaljer følger. Først av alt: Over 2400 tilskuere får godkjent for frammøte, orden og oppførsel. Som Patrick Holtet fortalte VIP-gjestene før kampen: ”Dette er fotball! TV, fulle tribuner og flomlys. Hvis vi virkelig meiner at vi hører hjemme i Tippeligaen, skal vi vinne i kveld”. Så sant, så sant.

NB! Flere bilder under artikkelen!

Sjanser KIL - Haugesund
1. omgang: 4-3
2. omgang: 2-2

Cornere KIL - Haugesund
1. omgang: 5-3
2. omgang: 3-3

Harde fakta: I vårens oppgjør mellom de samme lagene vant Haugesund 4 - 1. Herved returnert. Det fins en Gud, og hun er fra Hedmark. I hvert fall har hun slekt her.

PS! Speaker Thomas Solås debuterte i Adeccoligaen som vikar for Jo. Han gjennomførte med stil.

Tribunenytt: 7 supportere fra Haugesund ga imponerende bra lyd fra seg – i hvert fall før KILs 3. scoring. Godt jobba, Måkeberget!

PS! John Pelu har både venner og tilhengere i Kongsvinger. Han fikk varm applaus fra tribunen før kampstart, og det er ikke alle bortespillere forunt. Haugesunds sportsleder fortalte i VIP-rommet at John hadde fått spesialløyve til å reise til Kongsvinger en dag før de andre for å besøke gode venner. John er for øvrig nå ikke lenger på lån i Haugesund, men signert på fast basis, i følge sportssjefen i FK Haugesund.

PS! Kai Olav Ryen satte inn sitt første mål siden 2006-sesongen. Eiendomsmeglerutdanningen gjør tydeligvis underverker for pannebrasken.

PS! KILs damelag ble hedret i pausen. De rykker opp til 2. divisjon etter 16 seire av 17 mulige. Kil.no gratulerer også.

PS! Kil.no`s trofaste medarbeidere Jo Raabe og Vegard Herlyng var kollektivt fraværende for første gang på sikkert 120 år. De var på konferanse til havs, og hadde de ikke mobildekning, så skjelver de av fotballabstinens fremdeles.

PS! Etter det vår innskrenkede vikarhjerne vet, har Haugesund og KIL disse spillerne felles: John Pelu, Glenn Atle Larsen og Jonas Johansen. I tillegg har Åge Steen vært trener for begge lag.

PS! Andreas Moen spilte sin 30. kamp for KIL, Carl-Erik Torp sin 75. og Conny Månsson sin 70.

Pluss: Supporterklubben holder allerede tippeligastandard. Vi innfører Richters skala som måleenhet for jubel og endrer begrepet ”decibel” til ”kilobel”.

Minus: Det var noen ledige plasser. Det skal det ikke være.

Overraskelsen: At Haugesund var overraskende tamme. Det tror vi overrasket Haugesunds trenerapparat også.

Sitatet: Spillerutvikler Patrick Holtet får spørsmål fra Lars Løfsgaard i VIP-rommet før kampen: ”Du er eldre enn hovedtrener Øyvind Eide, hvordan fungerer det?”. ”Jeg er mer rutinert, så jeg forteller han at det er valg i Norge og andre ting han ikke har fått med seg”.

Supportergjengen løftet tribunetaket. Klare for Tippeligaen!

Olav Tuelo Johannesen avfyrer kanonen. Det ble kanonscoring mot Haugesund.


Sjelden stilstudie av Johan Nilsson Guiomar. Han spiller jo normalt i gæern ende av banen for oss som tar bilder. Lurer på hvordan han rakk å skrive "KIL TOPP" på ballen før han kastet?


Innbytterne Kai Risholt og Andreas Moen gjorde manns jobb, men fikk ikke tid nok til å endre sluttresultatet.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor