Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Frivilligfest 3. oktober

Av Lasse Andreassen. Publisert  24.09.2009
Opprykk eller ikke, KILs suksess er et resultat av en gedigen dugnad. Nå feirer vi oss selv.  
Alle frivillige bidragsytere på Gjemselund holder KIL Toppfotball gående. Rykker vi opp, er det fordi over 100 trofaste slitere har ofret annenhver søndag (og en del tirsdager) til lagets beste. Lørdag 3. oktober kl. 19.00 ærer vi hverandre med en samling i 3. etasje i tribunebygget. Det blir grillmat og grilldrikke i verdige former. Ingen aldersgrense, for da går vi glipp av mange av våre beste medarbeidere. Det blir både servering, mat og musikk. Har du gjort en innsats for KIL, er du hjertelig velkommen!

Påmelding er nødvendig. Send en mail til rune@kil.no eller en sms til tlf. 93 22 98 62 snarest, senest 1. oktober. Vakter slipper å vokte og pølseselgere blir servert denne kvelden. Vi ses.

Under finner du et knippe tilfeldig utvalgte bilder av den sjeldne og eksklusive rasen "frivillige i KIL". Rykker vi opp, kan du trygt gi dem en klem og si takk for hjelpen.

PS! Spør ikke meg hva som skjer, for bildene er lagt inn under hverandre. Serveren finner det imidlertid for godt å plassere bildene sidelengs, så bruk scrolling sideveis, så får du se bildene!
 
 


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor