Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Vinnere!

Av Jo Raabe. Publisert  27.09.2009
Mange prøvde seg - noen vant!  

Triksefinalistene Markus og Ziyad flankert av et knippe KIL-spillere.
Søndag ettermiddag ble det gjennomført to finaler på KIL sin markensstand. Gjennom hele helga har barn og ungdom konkurrert i triksing og på Playstation før det hele altså til slutt ble avgjort.

Playstationfionalen mellom Henrik og Martin ble en jevn affære der førstnevnte til slutt vant 3-2 i finalen og stakk av med en signert KIL drakt. Martin vant to spill til Playstation gitt av Brugata Kiosk og Video.

I triksefinalen var det Ziyad og Markus som kjempet mot hverandre. Ziyad var best og klarte til sammen over 400 berøringer før han ga seg. Han vant også en signert KIL-drakt mens andremann vant et KIL-skjerf.

Vi takker de som stakk innom teltet vårt på Jernbaneplassen og gjorde sitt til at det ble ei trivelig helg for alle som var der. Teltsjef Rune Lundgren er godt fornøyd:

- Det har vært veldig mange innom, og spesielt er vi glade for at det var så mange ungdommer som kom. Vi har allerede blitt oppfordret til å ha et tilsvarende opplegg til våren!

Henrik slo Martin i en jevn finale i FIFA08.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor