Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Årets svakeste?

Av Jo Raabe. Publisert  30.09.2009
Kaptein Roger Risholt tømte seg til kil.no  

Roger Risholt
Han har vært med på det aller meste denne sesongen og bør dermed ha gode forutsetninger for å uttale seg når han ser bakover.

- Dette var definitivt det svakeste vi har gjort i høst – kanskje i hele år. Vi er elendige i dueller, har ingen rytme og etterhvert heller ingen tro på seier. HamKam vil mest og er først på alle «fifty-fifty-dueller», utbrøt han oppgitt etter kampen.

Han var heller ikke overvettig imponert over det hjemmelaget presterte selv om han på ingen måte underslo at de vant en fullt fortjent seier.

- Dette var en skikkelig dårlig Adeccoligakamp som vi dessverre heller ikke kan si noe på at vi taper. Det kan se ut som om det er uvant for oss å spille på gress – og banen var i tillegg veldig hard og dårlig, men det unnskylder på ingen måte vår egen feighet, fortsatte han før han avsluttet med dagens eneste rosende ord:

- Supporterne var strålende og de eneste som gjorde en godkjent kamp.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor