Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Jo Raabe. Publisert  01.10.2009
Vi kommer ikke unna!  

Carl Erik Torp fortvilte
Selv om kampen på tirsdag er en vi egentlig ønsker å glemme så fort som mulig, står kil.no steilt på tradisjonane. Faste poster skal vi ha, tap eller ikke.

Det er ikke langt fra suksess til fiasko. Etter en heidundrande fest mot Haugesund for ei uke siden, må vi konstatere at dette ble en solid nedtur for de mange hundre KIL-supporterne som hadde tatt turen over skogen. Ikke bare tapte vi prestisjeduellen, men vi tapte også mye av den lille luka vi hadde opparbeidet oss ned til Sogndal og nettopp Haugesund.

Snakk til side, her kommer de harde og løse fakta:

Sjanser HamKam – KIL
1. omgang: 2-2
2. omgang: 2-1

Cornere HamKam – KIL
1. omgang: 1-2
2. omgang: 3-0

Pluss: At forsvaret hevet seg etter pause. Vi sleit voldsomt med Adem Güven i første omgang, men etter at Johan Nilsson Guoimar og Steinar Strømnes byttet plass i de bakre rekker hadde de tilnærmet full kontroll på ham.

Minus: Pasningskvaliteten vår var under enhver kritikk – naturgress eller ikke.

Overraskelsen: Det totale fraværet av den innsatsen og det duellspillet KIL har imponert med i det siste.

PS: Dette var KILs første kamp på «Nye Briskeby». Den halvdelen som står klar er meget flott, og såvidt vi kunne se fulgte hjemmelaget opp med et profesjonelt arrangement.

PS: Kampen i dag var den første KIL spilte på gress siden Sogndalkampen i juni.

PS: Følgende spillere har såvidt vi husker kamper for både HamKam og KIL: Øyvind Berg, Marius Gullerud, Stein Arne Ingelstad, Rune Buer Johansen, Frode Birkeland, Arnar Førsund, Steinar Strømnes, Chris Twiddy og Andrè Ulla. Vi understreker at dette er de vi kommer på i farten.

PS: Steinar Strømnes understreker i en SMS til oss at han bare har spilt 30 minutter for de grønnhvite og at det derfor egentlig ikke teller...

PS: For 10 år siden vant KIL 2-1 hjemme mot Bodø/Glimt. Nåværende HamKam-spiller Marius Gullerud scoret begge målene. Dessverre hadde det ikke mye å si – Skeid hadde allerede sendt KIL ned en divisjon helga før.

Sitatet:

- Det er det vi kaller en sykehuspasning.
Sidekommentator Hallvard Thoresens beskrivelse av en upresis pasning mellom
to KIL-spillere.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor