Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

HamKam var best

Publisert  25.05.2006
Det er bittert å måtte innrømme det, men gjestene fra Hedemarken fikk med seg tre fortjente poeng hjem.  

Kristian Jahr satte inn dagens eneste mål for KIL/NTG.


Lokaloppgjøret mellom KIL/NTG og HamKam ble en skuffelse for hjemmelaget. De rødkledde kom aldri opp mot sitt normale nivå, og dermed fikk Hamkam styre mye av spillet. De satset på å pakke inn Petter Linstad på midten, og det førte til at våre forsvarsspillere slo mange lange baller framover som det som oftest ikke kom særlig mye ut av.

Hovedforskjellen lå i duellspillet. Vi var stadig på etterskudd, og gang på gang tapte vi andreballene. Dette førte til at vi sleit voldsomt med å skape sjanser, mens de fikk etablert seg høyt på vår banehalvdel litt for ofte.

Allikevel var det KIL/NTG som tok ledelsen. 10 minutter før pause forserte Kristian Jahr nedover høyrekanten. Fra spiss vinkel prøvde han seg på et skudd som keeper så ut til å ha full kontroll på, men på en merkelig måte forsvant ballen under ham og inn i nettmaskene. Dermed sto det 1-0 til KIL/NTG, og hjemmepublikumet fikk noe å glede seg over i regnværet. 


Ledelsen varte dessverre ikke helt inn til pause. Et minutt før dommer Tom Harald Hagen blåste lagene i garderoben ved halvspilt kamp kom utlikningen. En HamKamspiller fikk stå ganske alene på 13-14 meters hold, og sate inn 1-1 via stolpen. Keeper Kenneth Volden var sjanseløs.
Hans Martin Forfot i fint driv nedover høyrekanten. Han kom inn som innbytter for Stian Åserud en knapp halvtime før slutt.


Etter pause trodde "alle" at KIL/NTG hadde fått en tidlig ledelse da Jermund Udnæseth headet inn en corner. Dommeren ville det imidlertid annerledes. Han blåste av fordi han mente at Jermund hadde brukt armene sine litt for aktivt i duellen i forkant.

I stedet var det HamKam som tok ledelsen. Etter to vanskelige tversoverpasninger i forsvaret snappet en HamKamspiller ballen,og Rune Tungen holdt ham såpass mye i trøya at dommeren pekte på straffemerket.

Straffen var godt plassert i Kenneth Voldens høyre hjørne. Han gikk riktig vei, men var ikke lang nok til å ha noen sjanse til å redde.

Etter målet hadde vi ballen desidert mest, men vi sleit voldsomt med å skape sjanser. De lange framspillene mot Kristian Jahr og Sverre Digerud fikk vi veldig lite ut av, og vi fikk nå ikke heller til kantspillet. For å bøte på dette valgte trenerne å sette inn Hans Martin Forfot og Aleksander Eggum, men heller ikke dette hjalp. I stedet var det HamKam som avgjorde kampen etter et frispark fem minutter før slutt.

Det var en skuffet gjeng som satt i garderoben etter kampen. De kan imidlertid ikke deppe for lenge - allerede på søndag er det ny kamp, i cupen mot Bærum.


KIL/NTG - HamKam 1-3 (1-1)
Gjemselund bane 2, 100 tilskuere

Gule kort for KIL: Jermund Udnæseth og Rune Tungen

1-0 Kristian Jahr (34)
1-1 (44)
1-2 (str. 56)
1-3 (85)

KIL/NTG (4-3-3)

Kenneth Volden
Ruben Haakonsen
Rune Tungen
Chris Lundhaug
Kjetil Elfving
Kjetil Sørum
Petter Linstad
Jermund Udnæseth
(Aleksander Eggum i 11 min.)
Stian Åserud
(Hans Martin Forfot i 28 min.)
Sverre Digerud
Kristian Jahr
Sverre Digerud og Ruben Haakonsen

I første omgang hadde KIL/NTG flere fine angrep på høyresida. Både Kristian Jahr og Stian Åserud kom seg fint rundt flere ganger.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor