Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Brenes helt mot Bryne

Av Vegard Herlyng. Publisert  04.10.2009
Randall Brenes forvaltet gavepakken Bryne serverte, og dermed halte Kongsvinger i land tre fortjente poeng  

Randall (t.h) jubler sammen med Henry Joseph Shindika. Sistnevnte debuterte fra start.
Men det luktet ikke akkurat tre poeng etter førtifem minutter på Gjemselund. Alt i alt serverte lagene en tam førsteomgang.

KIL kom til kampens første sjanse da Sylling Olsen kombinerte fint med Tuelo Johannesen, men gode Eskeland slo skuddet til corner. Da var det spilt ti minutter og kampen gikk inn i en periode med brynedominans.

Gjestene var svært nære scoring etter en corner i det klokka bikket et kvarter. Heldigvis sto Henry Joseph Shindika på streken og reddet Storhaug sin gode heading. Like etter hadde gjestene en ball via fingertuppene til Månsson og i tverrliggeren, men mål ble det ikke.

KIL slapp med skrekken, men imponerte ikke i denne perioden. Vi tipper Mons Ivar Mjelde var meget godt fornøyd med det han så ute på Gjemselund.

Rundt halvtimen våknet KIL litt til liv igjen og Tuelo sto i spissen for sjanseskapingen. Først fyrte han av et hardt skudd, men Sylling Olsen var litt for sein til å være først på returen. Like etter mottok Tuelo et fint innlegg fra Jonas Johansen, men skuddet fra midt foran mål ble blokkert av en irriterende ivrig brynespiller.

Magnus var nærme scoring i første omgang. I pausen ble han byttet med Kai Risholt.
Hjemmelaget styrte de siste minuttene før pause, og kom til en halvsjanse etter klabb og babb, men publikum var uansett skuffet da dommeren sendte lagene i garderoben og publikum til kioskene. Der var det mange som ble litt for lenge, i kioskene altså.

For KIL fikk nemlig en pangstart på andre omgang. Bare sekunder etter avspark serverte Christian Gauseth ballen til Randall Brenes på seksten meter. Han fikk all tid i verden og satte ballen kontrollert forbi en utrusende, men hjelpeløs Eskeland. 1-0.

Fem minutter senere kunne Brenes satt inn 2-0, men marginene var på keeper sin side da avslutningen fra kort hold snek seg utenfor stolpen.

Bryne la seg ikke ned for å dø, men fikk større problemer enn før pause. KIL hang bedre sammen og spilte ballen godt mellom seg. Gjestene virket uansett småfarlige da de kom fremover på banen.

Supportere holder jevnt høyt nivå.
Likevel var KIL noen hakk farligere. Dessverre var presisjonen litt for dårlig til at laget klarte å utnytte en rekke gode overgangsmuligheter. Publikum kunne uansett kose seg med en del fine angrep, og bakerst ruvet innbytter Edier Frejd.

Olav Tuelo Johannesen var frisk etter hvilen og hadde flere fine forseringer. Avslutningene sto ikke i stil, men skuddforsøkene gjorde sammen med banespillet sitt til at det ville vært ufortjent hvis Bryne hadde fått ballen i mål. De skapte nemlig ganske lite etter pause. Mot sluttet var KIL mye nærmere 2-0 enn Bryne var 1-1.

Våre gutter dro dermed i land en seier som vil bli husket for nerve og viktighet. Imponerende angrepsspill får vi spare til møtet med Skeid på Bislett neste tirsdag.

For fakta, se under kamper.

Ikke så rart det gikk bedre i andre omgang for vi kunne lese denne overskriften på dagbladet.no i pausen.

Edier Frejd sjekker antrekket før han byttes inn. Det var ikke meningen, men da Strømnes ble skadet måtte svensken inn. Han imponerte i sitt comeback.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor